ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε η 24χρονη η μητέρα του βρέφους που το άφησε στα σκουπίδια

ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε η 24χρονη η μητέρα του βρέφους που το άφησε στα σκουπίδια

Μέσα σε ελάχιστες ώρες εντοπίστηκε και προσήχθη στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία, η μητέρα του βρέφους που το εγκατέλειψε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Καλαμάτας.

Το νεογέννητο αγοράκι βρήκε κάτοικος της περιοχής, όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια κι άκουσε το κλάμα του, νωρίς χθες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για μία 24χρονη που ζει μόνη της. Η μητέρα της μένει στο εξωτερικό και η κατάσταση της υγείας της είναι επιβαρυμένη. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αναθρέψει το μωρό. Επίσης, διαμένει πολύ κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται ο κάδος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η 24χρονη έχει καταγωγή από τη Γεωργία.

Σημειώνεται ότι το μωρό βρέθηκε ζωντανό μέσα σε χάρτινη σακούλα και σώθηκε από θαύμα. Η γυναίκα που ουσιαστικά το έσωσε, κρατούσε ανοιχτό το καπάκι του κάδου για να παίρνει αέρα και δεν επέτρεψε σε κανέναν να πετάξει σκουπίδια από πάνω. Κανείς δεν την πίστευε, όπως είπε, ότι αυτό που ακουγόταν ήταν κλάμα μωρό, καθώς οι περαστικοί νόμισαν πως ήταν γατάκια. Μέχρι που κλήθηκε η αστυνομία και βρήκε το βρέφος.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ