ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς

ΕΛΛΑΔΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς

Συνεδρίασε η επιτροπή για το Μουσείο της Αργούς υπό την προεδρία του Αλέκου Βούλγαρη, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής, ο αντιδήμαρχος πολεοδομικού σχεδιασμού Θανάσης Σταυρίδης, ο Κώστας Νάκος, ο Νίκος Ντόκος και ο Τάσος Καπουρνιώτης, καθώς και η προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας Ελένη Προβιά.

Τα μέλη της επιτροπής ενημερώθηκαν από τον Θαν. Σταυρίδη και την Ελένη Προβιά για τη πορεία των απαραίτητων διαδικασιών που πρέπει να προχωρήσουν, προκειμένου να επιλυθούν δύο ενοτήτων θέματα.

Το πρώτο, η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου δήμου Βόλου με τον καθορισμό όρων δόμησης και χωροθέτησης του κτιρίου του μουσείου της Αργούς, διαδικασίες που είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το δεύτερο, η εκπόνηση τριών μελετών που απαιτούνται, μαζί με την αρχιτεκτονική μελέτη, για τη δημοπράτηση του έργου τη μουσειογραφική, τη στατική μελέτη και την ηλεκτρολομηχανολογική μελέτη, διαδικασίες που θα γίνουν από τις υπηρεσίες του δήμου Βόλου.

Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης, και για τις δύο ενότητες θεμάτων έχουν δρομολογηθεί από τις υπηρεσίες του δήμου όλες οι διοικητικές πράξεις και διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται.

Τέλος, με τα σημερινά δεδομένα της πορείας των διαδικασιών έγινε και μία εκτίμηση για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους, προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα δημοπράτησης του έργου του μουσείου της Αργούς το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ