ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Κορωνοϊός – Βρετανία: Μεγαλώνει η τραγική λίστα – 563 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός – Βρετανία: Μεγαλώνει η τραγική λίστα – 563 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Άλλοι 563 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τετάρτη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων στους 2.352.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση νεκρών στη χώρα, από την ημέρα που ξεκίνησαν να καταγράφονται κρούσματα κορωνοϊού, στα τέλη Ιανουαρίου.

Στα συγκεκριμένα στοιχεία περιλαμβάνονται οι άνθρωποι που πέθαναν στα νοσοκομεία και όχι εκείνοι που απεβίωσαν στα σπίτια τους, ωστόσο είχαν διαγνωστεί με τον ιό.

Χθες, ο συνολικός αριθμός νεκρών ήταν 1.789.

Νωρίτερα το μεσημέρι, η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζεον είχε επιβεβαιώσει πως στη χώρα της οι νεκροί αυξήθηκαν κατά 16 το τελευταίο 24ωρο, φτάνοντας στους 76.

Στην Ουαλία, οι νεκροί αυξήθηκαν κατά 29, φτάνοντας στους 98.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, έγιναν επίσης 9.793 τεστ σήμερα, με τα 4.324 να βγαίνουν θετικά.

Σημειώνεται πως ένας Βρετανός υπήκοος συμπεριλαμβανόταν μεταξύ των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο κρουαζιερόπλοιο Zaandam, ωστόσο δεν έχει συμπεριληφθεί σρην επίσημη λίστα νεκρών της χώρας.

2.000 άτομα του προσωπικού του NHS έχουν εξεταστεί

Περίπου 2.000 από τα 500.000 άτομα που εργάζονται στην πρώτη γραμμή του Συστήματος Υγείας της Αγγλίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού έχουν ήδη πραγματοποιήσει το τεστ για τον ιό, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν έχουν πράγματι τα συμπτώματα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Από τους συνολικά 1,2 εκατομμύρια εργαζόμενους στο NHS της Αγγλίας, σήμερα υπολογίζεται ότι βρίσκεται σε απομόνωση ο ένας στους τέσσερις, τη στιγμή που η εργασία τους θεωρείται κρίσιμη για την αντιμετώπιση των περιστατικών στη χώρα.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΝΩ