ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαυροφορεμένη γυναίκα παρακολουθούσε την 34χρονη – Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαυροφορεμένη γυναίκα παρακολουθούσε την 34χρονη – Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας

Μέσα στο στενό προσωπικό και φιλικό κύκλο της 34χρονης Ιωάννας ψάχνουν οι αστυνομικοί το μυστικό που θα λύσει τον γρίφο του τρόμου και θα αποκαλύψει την ταυτότητα της μυστηριώδους μαυροφορεμένης γυναίκας που χθες το πρωί έστησε καρτέρι και τής πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο.

Η ίδια, μιλώντας για λίγο μέσα από την εντατική όπου οδηγήθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας που ερευνούν την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, είπε πως «όλα έγιναν γρήγορα. Μια γυναίκα που φορούσε μαύρα είχε κρυφτεί στα σκαλάκια δίπλα στο ασανσέρ και τη στιγμή που πήγα να μπω μέσα μου επιτέθηκε και μου έριξε στο πρόσωπο ένα ροζ υγρό. Δεν ξέρω ποια είναι».

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, μέχρι αργά χθες το βράδυ από τα γραφεία της Ασφάλειας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση ο πρώην και ο νυν φίλος της Ιωάννας, οι γονείς της και στη συνέχεια έξι φίλοι και φίλες της 34χρονης.

Οι πρώτοι που έδωσαν κατάθεση δεν προσέφεραν πολλά στην αστυνομική έρευνα καθώς είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από την επίθεση και έτσι οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι ίσως οι φίλοι της συνδράμουν στην αποκάλυψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα δεν φαίνεται να είχε προβλήματα επαγγελματικά και οικονομικά που να δικαιολογούν μια τέτοια επίθεση ή να δεχόταν απειλές.

Οι μαρτυρίες για την επίθεση

Το προφίλ της μαυροφορεμένης μασκοφόρου

Οι έμπειροι αναλυτές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη μάσκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα και έριξε βιτριόλι στο όμορφο πρόσωπό της.

Σε πρώτη φάση, αναζητούν μέσα από κάμερες το δρομολόγιό της. Αν χρησιμοποίησε αυτοκίνητο, ταξί, μηχανάκι ή αν έφυγε με τα πόδια από το σημείο της φρικτής επίθεσης στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα όπου εργάζεται η 34χρονη.

Αυτό που θεωρούν σίγουρο είναι ότι η μυστηριώδης γυναίκα παρακολουθούσε ημέρες τον στόχο της πριν προχωρήσει στην τελευταία και φυσικά πιο φρικαλέα φάση του σατανικού της σχεδίου. Γνώριζε τι ώρα πήγαινε καθημερινά στο γραφείο της και έτσι ήταν πολύ εύκολο να την πετύχει την κατάλληλη στιγμή και να επιτεθεί χωρίς το παραμικρό περιθώριο λάθους. Και τα κατάφερε.

Λίγο μετά τις 9 και όταν η Ιωάννα στάθμευσε το μπορντό Suzuki Swift, πέρασε το κατώφλι της εταιρείας και κάλεσε το ασανσέρ παραφύλαγε στα σκαλάκια δίπλα από τον ανελκυστήρα και πριν το θύμα της προλάβει να μπει μέσα πετάχτηκε καταπάνω της και τής πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο.

Το ροζ υγρό έκαψε το δέρμα και η 34χρονη άρχισε να πονάει φρικτά και να αιμορραγεί. Στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan όπου οδηγήθηκε οι γιατροί παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να σώσουν το ένα της μάτι…

Το βιτριόλι που έριξε η μυστηριώδης μασκοφόρος θα χαράξει βαθιά το πρόσωπο και την ψυχή του θύματός της. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από τη δολοφονική απόπειρα κρύβονται προσωπικές διαφορές. Επομένως, επειδή το κίνητρο είναι προφανές, εκτιμούν ότι θα αφαιρέσουν σύντομα τη μάσκα από το πρόσωπο και θα οδηγηθούν στην ταυτότητά της.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ