ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Θετική στο τεστ κορωνοϊού 30χρονη Βολιώτισσα

ΕΛΛΑΔΑ

Θετική στο τεστ κορωνοϊού 30χρονη Βολιώτισσα

Θετική στο τεστ κορωνοϊού βρέθηκε μια 30χρονη Βολιώτισσα, μητέρα ενός παιδιού που βρίσκεται και σε κατάσταση εγκυμοσύνης και η οποία εισήχθη από χθες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή συμπολίτισσα παρουσίασε προχθές, συμπτώματα πυρετού και μετέβη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ διάγνωσης κορωνοιού, τα αποτελέσματα του οποίου, βγήκαν θετικά, με συνέπεια να μεταφερθεί χθες βράδυ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Χθες, πυρετό φέρεται να ανέβασε και ο σύζυγος της 30χρονης, ο οποίος επίσης υποβλήθηκε σε τεστ τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.
H 30χρονη νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγός της έχει τεθεί σε καραντίνα, έως ότου βγει το αποτέλεσμα του δείγματος που ελήφθη από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού. Το αποτέλεσμα αναμένεται εντός της ημέρας.
Στο μεταξύ, η Επιτροπή λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ξεκίνησαν την ιχνηλάτηση των επαφών της 30χρονης, προκειμένου να έρθουν σε επικοινωνία με όσους συναναστράφηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να ήρθε σε επαφή με άτομα που ήρθαν πρόσφατα απ΄το εξωτερικό, τα οποία ωστόσο, σύμφωνα με δήλωσή τους, έκαναν προληπτικά το τεστ στο ιό και βγήκε αρνητικό.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ