ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: 8χρονο κοριτσάκι «έσβησε» στη Βόρεια Καρολίνα

ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: 8χρονο κοριτσάκι «έσβησε» στη Βόρεια Καρολίνα

Την περασμένη εβδομάδα έπαιζε με τις φίλες της, πήγαινε στο σχολείο και χαιρόταν τη ζωή. Ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Λίγες ημέρες μετά «έσβησε» στο νοσοκομείο. Η 8χρονη Aurea Soto Morales πρόσθεσε το όνομά της στη μακριά λίστα των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 στις ΗΠΑ. Δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Απλώς προσβλήθηκε, υπέστη επιπλοκές και μέσα σε λίγα 24ωρα κατέληξε…

Το 8χρονο κορίτσι από τη Βόρεια Καρολίνα έπεσε σε κώμα το Σάββατο και τη Δευτέρα και δεν ξύπνησε ποτέ. Όπως είπαν οι γιατροί, ο εγκέφαλος ξαφνικά διογκώθηκε, υπέστη επιληπτική κρίση και έπεσε σε βαθύ κώμα. Λίγες ώρες μετά, άφησε την τελευταία της πνοή, εξαιτίας των επιπλοκών από τον νέο κορωνοϊό.

Λίγο αργότερα, οι γονείς ενημερώθηκαν ότι επίσης είχαν τον νέο κορωνοϊο στον οργανισμό τους, παρ’ ότι δεν είχαν νοσήσει.

Το μικρό κορίτσι, γνωστή ως «Yoshi», άρχισε να αισθάνεται άρρωστη την περασμένη εβδομάδα. «Η αδερφή μου και εγώ ξεκινήσαμε να έχουμε τα συμπτώματα COVID-19», είπε η αδελφή της, Τζένιφερ Μοράλες.

Η 8χρονη Yoshi μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή και το Σάββατο ο εγκέφαλός της άρχισε να διογκώνεται, ώσπου έπεσε σε κώμα. Τελικά υπέκυψε από τις επιπλοκές του κορωνοϊού τη Δευτέρα.

«Όλοι το συνδέουν με τους ηλικιωμένους, καθώς πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι που θα το πάρουν, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η αδερφή μου το κατάλαβε», είπε η Τζένιφερ Μοράλες, οι γονείς της οποίας απηύθυναν έκκληση σε όλους να το πάρουν σοβαρά, διότι αφορά τους πάντες, ανεξάρτητα με την ηλικία.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΝΩ