ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Σεισμός στο Μεξικό: Δείτε έξι συγκλονιστικά βίντεο

ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στο Μεξικό: Δείτε έξι συγκλονιστικά βίντεο

Στους πέντε ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον χθεσινό ισχυρό σεισμό των 7,4 Ρίχτερ στο Μεξικό.

Οι θάνατοι αναφέρθηκαν κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, στην πολιτεία Οαχάκα, ορεινή περιοχή γνωστή για τον καφέ της, το μεσκάλ και τα δείγματα αρχιτεκτονικής της περιόδου των ισπανών αποικιοκρατών.

Πτώσεις βράχων απέκλεισαν ορεινούς δρόμους ανάμεσα στην ομώνυμη πρωτεύουσα της πολιτείας και τις ακτές. Τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν ακόμη μπορέσει να φθάσουν σε όλα τα χωριά όπου έχουν αναφερθεί ζημιές, γεγονός που εγείρει φόβους πως τα θύματα ενδέχεται να αποδειχθούν πολύ περισσότερα.

Κτήρια σείστηκαν στην κεντρική πόλη του Μεξικού, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν από τα σπίτια τους, τρέχοντας στους δρόμους. Εν τω μεταξύ, δεκάδες είναι οι μετασεισμοί που καταγράφουν οι σεισμογράφοι, έπειτα από την ισχυρότατη σεισμική δόνηση. Από τις 6 το πρωί, τοπική ώρα έχουν καταγραφεί τρεις μετασεισμοί 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενω ακολούθησαν 4,4 Ρίχτερ και 4,3 Ρίχτερ, λίγα λεπτά μετά τις 10:30.

Ακολουθούν έξι συγκλονιστικά βίντεο: Δείτε πώς σείεται η Γη, ανοίγοντας στα δύο, την ίδια στιγμή όπου κτήρια πάλλονται σαν χαρτόκουτα…

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΝΩ