ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Τρία κρούσματα κορωνοϊού σε μια μέρα σε Βόλο και Σκόπελο

ΕΛΛΑΔΑ

Τρία κρούσματα κορωνοϊού σε μια μέρα σε Βόλο και Σκόπελο

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν χθες στη Μαγνησία με τα δύο να θεωρούνται επιβεβαιωμένα ενώ το τρίτο θα ελεγχθεί και στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως προβλέπεται, ώστε να θεωρείται ως επιβεβαιωμένο.

Το πρώτο κρούσμα αφορά μία 35χρονη γυναίκα στον Βόλο. Η 35χρονη πήγε την Τρίτη στα πολυιατρεία της κλινικής ΆΝΑΣΣΑ και υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού που βγήκε θετικό.

Όπως προβλέπεται, παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς, που στη Θεσσαλία είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Εκεί υποβλήθηκε ξανά σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου βγήκε επίσης θετικό. Η 35χρονη φέρεται να διαμένει στην ίδια περιοχή, όπου εντοπίστηκαν και τα τρία κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες στον Βόλο. Ωστόσο δεν φέρεται να συνδέεται με τα προηγούμενα κρούσματα και βρίσκεται σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Λίγη ώρα μετά την είδηση ότι 35χρονη στον Βόλο έχει νοσήσει από κορωνοϊό είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες και για ένα ακόμα κρούσμα του ιού στην πόλη μας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για 25χρονη που μετέβη χθες στην κλινική ΑΝΑΣΣΑ υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετική σε κορωνοϊό.

Όπως προβλέπεται, επίχρισμα της νεαρής γυναίκας θα ελεγχθεί και στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να επιβεβαιωθεί επισήμως. Το κρούσμα που αφορά στην 25χρονη δεν φαίνεται να συνδέεται με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων ημερών.

Το τρίτο κρούσμα που επιβεβαιώθηκε χθες, αφορά μία 75χρονη γυναίκα στη Σκόπελο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η 75χρονη κατάγεται από την Αθήνα και είχε μεταβεί στη Σκόπελο για διακοπές.
Μετά την επιβεβαίωσή του ότι είναι θετική σε κορωνοϊό, παραμένει σε περιορισμό σε ξενοδοχείο καραντίνας, όπως προβλέπεται, ενώ σήμερα θα γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της 75χρονης.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών θετικός στον ιό είχε βρεθεί ένας 35χρονος που εργάζεται στη Σκόπελο.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ