ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 30 ετών που αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος, το οποίο συγκεκριμένα είχε εκδηλωθεί στις 21 Αυγούστου, μετά την επιστροφή του από διακοπές στην Αντίπαρο.

Ένα ακόμη κρούσμα καταγράφηκε και στην περιοχή της Καρδίτσας και, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για κρούσμα που δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid ’19 το τελευταίο 24ωρο. Το ένα κρούσμα αφορά άτομο που μετέβη για εξέταση στο Γ.Ν Τρικάλων μετά από συμπτωματολογία ενώ το άλλο δεν διαθέτει ακόμη ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ