ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Βόλο και ένα στην Σκιάθο – Συνολικά 16 σε όλη τη Θεσσαλία

ΕΛΛΑΔΑ

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Βόλο και ένα στην Σκιάθο – Συνολικά 16 σε όλη τη Θεσσαλία

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην περιοχή του Βόλου το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Το ένα κρούσμα εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωματολογίας, ενώ τα άλλα δυο αποτελούν επαφές παλαιότερου κρούσματος (02/10/2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλάτησης. Επίσης, ένα κρούσμα διαπιστώθηκε στην περιοχή της Σκιάθου. Αποτελεί επαφή παλαιότερου κρούσματος (01/10/2020) και προέκυψε μετά από ιχηλάτηση.

Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

-Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 6 νέα κρούσματα Covid -19.
Τα 3 κρούσματα εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια κατόπιν συμπτωμάτων, ενώ 3 ακόμη αποτελούν επαφές κρουσμάτων (03/10/2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλάτησης.

-Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.
Το 1 κρούσμα επέστρεψε από το εξωτερικό και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο, ενώ 1 ακόμη αποτελεί επαφή κρούσματος (02/10/2020) και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο. Τέλος 1 κρούσμα εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν επιστροφής από άλλη γεωγραφική περιοχή.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.
Και τα 3 αποτελούν επαφές κρουσμάτων (30/09/2020) και προέκυψαν δύο κατόπιν ιχνηλάτησης και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Στο μεταξύ, σε τρίτο τεστ για κορωνοϊό θα υποβληθεί η υπάλληλος των δικαστηρίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Βόλου “μετά από επικοινωνία με την υπεύθυνη της ΔΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας σήμερα θα επαναληφθεί το τέστ στην συναδέλφισσα που φέρεται ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό ώστε να λήξει η περιπέτεια της με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Το ζητούμενο ήταν και είναι η ασφαλής λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών
Δυστυχώς οι χώροι εργασίας μας είναι αυτοί που γνωρίζει όλη η κοινωνία του Βόλου και στην δύσκολη αυτή περίοδο εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης για να προστατέψουμε πρώτα πρώτα τους εαυτούς μας .
Καλά αποτελέσματα στην συναδέλφισσα και με το καλό να επανέλθουμε όλοι στις υπηρεσίες μας”

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ