ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Έντεκα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγνησία

ΕΛΛΑΔΑ

Έντεκα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγνησία

Σήμερα στο Βόλο, θετικοί στον κορωνοϊό καταγράφηκαν μια 19χρονη φοιτήτρια, ένας 17χρονος που νοσηλεύεται σε μονάδα αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο , ένας 23χρονος φοιτητής , ένας νεαρός εκπαιδευτικός καθώς και ένας δόκιμος αστυνομικός στη Σκιάθο. Επίσης μετά από ιχνηλάτηση βρέθηκαν δύο ακόμα κρούσματα στον Βόλο, ενώ καταγράφηκε και ένα κρούσμα σε βιοτεχνία στη ΒΙΠΕ. Στη Σκιάθο καταγράφηκαν τρια νέα κρούσματα μετά από ιχνηλάτηση.
Ο δόκιμος αστυνομικός είναι το τρίτο «θύμα» στο αστυνομικό τμήμα της Σκιάθου και από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας εστάλησαν προσωρινά αστυνομικοί στο νησί, για να καλύψουν τα κενά. Χθες εντοπίστηκε και ένα κρούσμα σε βιοτεχνία της ΒΙΠΕ.

Σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας στην υπόλοιπη Θεσσαλία καταγράφηκαν 80 κρούσματα. Αναλυτικά:

– Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 22 νέα κρούσματα Covid -19.
8 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (22/10/2020)-(24/10/2020) και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ 14 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων έξι σε ιδιωτικά εργαστήρια και οκτώ στο Γ.Ν. Τρικάλων.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα Covid -19.
7 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Λάρισας και εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια ενώ 5 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Λάρισας και προέκυψαν δυο κατόπιν Ινχηλάτησης και τρία κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Λάρισας. Επιπρόσθετα 7 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (20/10/2020)-(22/10/2020)-(25/10/2020) και εξετάστηκαν τρία σε ιδιωτικά εργαστήρια ένα στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και τρία στο Γ.Ν. Λάρισας ενώ 1 κρούσμα επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο. Επιλογικά 28 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δώδεκα σε ιδιωτικά εργαστήρια έντεκα στο Γ.Ν. Λάρισας τρία στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και δυο στο Κ.Υ. Ελασσόνας.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας
Καταγράφηκαν 10 νέα κρούσματα Covid -19.
4 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (22/10/2020)-(23/10/2020) και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ 6 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων τέσσερα στο Γ.Ν. Καρδίτσας ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ