ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Κορωνοϊός: Οκτώ νέα κρούσματα στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Οκτώ νέα κρούσματα στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο

Σε χαμηλά επίπεδα διατηρήθηκε το τελευταίο 24ωρο ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Μαγνησία, σε αντίθεση με άλλες θεσσαλικές πρωτεύουσες και συγκεκριμένα τη γειτονική Λάρισα και την Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο, καταγράφηκαν 8 νέα κρούσματα Covid -19 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, εκ των οποίων τα 7 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, τρία σε ιδιωτικά εργαστήρια, τρία στο Κ.Υ Βελεστίνου και ένα στο Γ.Ν Βόλου. Τέλος 1 κρούσμα προέκυψε κατόπιν τυχαίας δειγματοληψίας.

Στην Λάρισα καταγράφηκαν 34 νέα κρούσματα Covid -19. Τα 2 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ 32 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, δώδεκα σε ιδιωτικά εργαστήρια, εννέα στο Π.Γ.Ν.Λάρισας, ένα στο Κ.Υ Αγιάς, ένα στο Κ.Υ Ελασσόνας και εννέα στο Γ.Ν.Λάρισας.

Στην Καρδίτσα, καταγράφηκαν 21 νέα κρούσματα Covid -19, εκ των οποίων τα 5 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ 15 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, δύο σε ιδιωτικά εργαστήρια και δεκατρία στο Γ.Ν Καρδίτσας. Τέλος 1 κρούσμα προέκυψε κατόπιν τυχαίας δειγματοληψίας.

Στα Τρίκαλα, καταγράφηκαν 9 νέα κρούσματα Covid -19.Εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, οκτώ στο Γ.Ν Τρικάλων και ένα στο Κ.Υ Φαρκαδόνας.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ