ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Θεσσαλονίκη: Μάχη στο χειρουργείο δίνουν οι γιατροί για τον 15χρονο μαθητή

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μάχη στο χειρουργείο δίνουν οι γιατροί για τον 15χρονο μαθητή

Μάχη στο χειρουργείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης δίνουν αυτή την ώρα οι γιατροί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι και τον θώρακα, ο 15χρονος μαθητής ο οποίος νωρίτερα το πρωί έπεσε από τον 2ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο φοιτά.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr πηγή από το νοσοκομείο, ο νεαρός μαθητής κατά την εισαγωγή του θεωρήθηκε βαρύ ως περιστατικό, με τους γιατρούς από την πρώτη ώρα να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να διαχειριστούν τα πολλαπλά τραύματα που φέρει.

«Είναι σε βαριά κατάσταση. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να αποκαταστήσουν τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι, στο θώρακα και την κοιλιά. Οι γιατροί έχουν δρόμο μπροστά τους, ενώ είναι έτοιμη και η ΜΕΘ στην περίπτωση που χρειαστεί» τόνισε η πηγή του νοσοκομείου.

Για όλα όσα συνέβησαν, το ιδιωτικό σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο μαθητής για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε κατά την διάρκεια του μαθήματος από τον 2ο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν στον μαθητή από το υγειονομικό προσωπικό του ιδρύματος, ενώ η διεύθυνση του Σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενημερώνοντας άμεσα και τους γονείς του.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΩ