ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Καλωσήρθατε στο freshnews.gr!

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Δημόσιος Υπάλληλος σε νοσοκομείο είχε να πατήσει 15 χρόνια στην δουλειά και το κράτος τον πλήρωνε κανονικά

PLUS

Δημόσιος Υπάλληλος σε νοσοκομείο είχε να πατήσει 15 χρόνια στην δουλειά και το κράτος τον πλήρωνε κανονικά

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία με την ιστορία ενός 67χρονου δημοσίου υπαλλήλου στο νοσοκομείο Pugliese Ciaccio του Καταντζάρο οποίος είχε να πατήσει το πόδι του στην δουλειά του από το 2005, παρόλα αυτά πληρωνόταν κανονικότατα.

Ιταλία – Πληρωνόταν κανονικά 15 χρόνια παρότι δεν πατούσε στη δουλειά

Ο 67χρονος σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία έπαιρνε μισθούς κανονικά κάθε μήνα (συνολικού ύψους 538.000 ευρώ).

Πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για κατάχρηση υπηρεσίας, πλαστογραφία και εκβιασμό, ενώ ερευνάται και ποιο ρόλο έπαιξαν στην υπόθεση έξι διευθυντές στην υπόθεση αργομισθίας, που είναι σύνηθες φαινόμενο στον δημόσιο τομέα στην Ιταλία, σύμφωνα με τον Guardian.

Η σύλληψη του 67χρονου έγινε έπειτα από μακροχρόνια έρευνα για απουσίες και ύποπτες απάτες στον δημόσιο τομέα. Η αστυνομία στην Ιταλία συνέλεξε στο πλαίσιο της έρευνας με την κωδική ονομασία «Μερική Απασχόληση» στοιχεία από το παρουσιολόγιο του νοσοκομείου, από τα αρχεία καταβολής μισθών και καταθέσεις συναδέλφων του.

Ο 67χρονος υπάλληλος, φέρεται το 2005 να είχε απειλήσει την τότε διευθύντρια του νοσοκομείου που είχε σκοπό να υποβάλει πειθαρχική αναφορά εις βάρος του για τις διαρκείς απουσίες του. Η διευθύντρια τελικά παραιτήθηκε κι ο 67χρονος συνέχισε τις άπατες του, αφού ούτε ο νέος διευθυντής, ούτε το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων του νοσοκομείου ενδιαφέρθηκαν να ελέγξουν τις παρουσίες του.

Continue Reading
Μπορείτε επίσης να δείτε...

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ