ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΚΟΣΜΟΣ

Μάθημα ζωής από τυφλό αγόρι με αυτισμό, τραγουδά σαν άγγελος και όλος ο πλανήτης υποκλίνεται

Ένα ηχηρό χαστούκι κι ένα δυνατό μάθημα ζωής από τον Kodi Lee, ένα αγόρι με πάθος κι έμφυτο ταλέντο.

Η αλήθεια είναι ότι φαίνονται λίγο δύσπιστοι, όπως άλλωστε κι εγώ. Δεν ξέρουν όμως τι τους περιμένει…

Αγόρι με αυτισμό: Στο «America Got Talent» τραγούδησε ένα τυφλό αγόρι με αυτισμό. Η συγκεκριμένη συμμετοχή συγκέντρωσε το βλέμμα και τα χειροκροτήματα του κοινού. Το αγόρι άφησε άφωνους τους κριτές, αλλά και το κοινό που βρισκόταν πέριξ των κριτών, όπως είθισται σε εκπομπές αυτού του είδους.

Αγόρι με αυτισμό: Τα βιώματα του συμμετέχοντα στο «America Got Talent»
Ο Kodi Lee είναι ένα νεαρό αγόρι ηλικίας 22 ετών. Έχει καταγωγή από την Καλιφόρνια. Στην εκπομπή έδωσε το «παρών», με τη βοήθεια της μητέρας του, η οποία τον συνόδευσε. Η μητέρα του Lee δήλωσε πως ο γιος της απέκτησε ταλέντο από πολύ μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ανακαλύψαμε ότι αγαπούσε τη μουσική από πολύ νωρίς». Την πρώτη φορά που άκουσε μουσική, τα μάτια του σχεδόν πετάχτηκαν έξω. Αμέσως μετά ξεκίνησε να τραγουδάει. Μέσα από τη μουσική, ήταν σε θέση να αντέξει να ζει σε αυτόν τον κόσμο, επειδή πάσχει από αυτισμό. Είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι. Τού έσωσε την ζωή η μουσική». Ο Kodi Lee γεννήθηκε με υποπλασία στα νεύρα των ματιών. Πρόκειται για μια πάθηση, η οποία εμφανίζεται κατά τη γέννηση. Αυτό συμβαίνει, διότι το οπτικό νεύρο δεν έχει αναπτυχθεί κανονικά. Ο Kodi έπρεπε να χειρουργηθεί στην ηλικία των πέντε ημερών.

Αγόρι με αυτισμό: Τα όνειρα του Kodi Lee
Η μητέρα του Kodi Lee συνέχισε να μιλά για τον Kodi Lee: «Ο Kodi συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική και όνειρό του είναι, να γίνει ένας rock star με χιλιάδες οπαδούς. Κάθε ευκαιρία που αφορά αυτό, είναι μια μεγάλη μέρα για εκείνον. Όσο μεγαλώνει η ενεργητικότητα του κοινού, τόσο περισσότερο θέλει να λάμψει.»

Αγόρι με αυτισμό: Το τραγούδι που επέλεξε ο Kodi Lee
Ο Kodi Lee αποφάσισε να διαλέξει το τραγούδι του Leon Russel, με τίτλο «A Song For You». Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν οι τέσσερις κριτές (Simon Cowell, Julianne Hough, Gabrielle Union και Howie Mandel) άφωνοι και να παραμιλούν για το ταλέντο του. έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ολόκληρο το κοινό σηκώθηκε όρθιο για να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο της μουσικής, το οποίο ακούει στο όνομα, Kodi Lee.

Αγόρι με αυτισμό: Φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Kodi Lee στο «America Got Talent»

 

 

 

Continue Reading

Περισσότερα απο ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΝΩ