Connect with us

Δασκάλα χορού: Αυτές είναι οι 2 γυναίκες απ’ τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που συνέλαβαν τον Γυμνασιάρχη

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν.
Η πρωτοφανής επίθεση της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην οποία συνελήφθη ο διευθυντής του Γυμνασίου Αιγινίου στην Πιερία, έφερε σωρεία αντιδράσεων από πολίτες και μέλη του υπουργείου, με 11 μέλη της ομάδας να συλλαμβάνονται.

 

Η παράνομη δράση αυτών των ομάδων έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό σε περιοχές της επαρχίας, με μέλη των «θεματοφυλάκων» να προχωρούν σε αυτόνομες αντισυνταγματικές πράξεις επικαλούμενοι ένα δικό τους σύνταγμα και επιβάλλοντας δικούς τους νόμους.

Μέσα στην ομάδα των 11 που συνελήφθησαν υπήρχαν 9 άνδρες και 2 γυναίκες από κάθε κοινωνικό και επαγγελματικό στρώμα της κοινωνίας. Αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, μια δασκάλα χορού, μια νοικοκυρά, ένας απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα κι ένας άνεργος από το Ίλιον.

Οι 11 δράστες της επίθεσης και απαγωγής του διευθυντή του Γυμνασίου συνελήθφησαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης. Οι δυο γυναίκες που συμμετείχαν στο πρωτοφανές περιστατικό είναι μία 49χρονη από την Πιερία και μια 54χρονη από την Ημαθία.

Από τα 11 άτομα τα 3 έχουν παιδιά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, άρα ήταν γνωστοί του διευθυντή του γυμνασίου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν πλέον είναι πολλές. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Τα μηνύματα μέσα από τον λογαριασμό που διαχειριζόταν στο Facebook
Καλυπτόμενοι από ένα προφίλ στο facebook με την ονομασία «Σύλλογος Φίλων Τεχνών Έαρ» οι θεματοφύλακες του συντάγματος ενημέρωναν τους ομοϊδεάτες τους για τις κινήσεις τους με αποκορύφωμα την επίθεση στον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας.

Το προφίλ αυτό το οποίο φαίνεται πως διαχειρίζεται ο Κ.Κ. και η δασκάλα χορού Α.Κ. η οποία συνελήφθη μαζί με άλλα δέκα άτομα για την επίθεση στον γυμνασιάρχη, έχει 646 διαδικτυακούς φίλους και ακολούθους. Η δασκάλα χορού είναι γνωστή στην ευρύτερη περιοχή τόσο για την διδασκαλία χορού όσο και για τις συμμετοχές της σε θέατρα και μουσικές παραστάσεις.

Μέσα από το παραπάνω προφίλ στο facebook η Α.Κ. είχε αναρτήσει ένα κείμενο απευθυνόμενη στους διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου στο Αιγίνιο Πιερίας -εκεί όπου φοιτά το παιδί της και το πρωί της Παρασκευής έγινε η επίθεση στον διευθυντή Γυμνασίου.

 

Στις 4 Νοεμβρίου η Α.Κ. με τίτλο: “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ (edu.pass-Education Passport) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ” έγραφε: “Απεφάσισα τελικά να υποκύψω στον εκ-βιασμό, στον ψυχικό βιασμό της ελεύθερης ψυχής. Να παραδοθώ σε ένα τερατούργημα, που επιβάλλει, για το «καλό» του παιδιού μου, να του στερεί το μοναδικό δικαίωμα που τον διαφοροποιεί από τα ζώα, αλλά και όλα τα έμψυχα όντα της δημιουργίας, αυτό που τον καθιστά άνθρωπο. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Αυτό τον φρικτό ιστό, που έχει δημιουργήσει αυτό που ονομάζουν όλοι ΣΥΣΤΗΜΑ και κρύβονται πίσω από αυτό που επιβάλλει, με τον πιο Ανήθικο, Ανίερο, Ανόσιο τρόπο. Τον υποβιβασμό του ανθρώπου σε ζώο, στερώντας του το μοναδικό δικαίωμα, που σε τελική ανάλυση, δεν του το έδωσε το σύστημα και ο κάθε ένας που το υπηρετεί και το επιβάλλει, αλλά η ίδια η Φύση, ο ίδιος ο Θεός και έτσι δεν μπορεί να καταλάβει ότι μ’ αυτήν του την κίνηση διαπράττει ΥΒΡΙ και ότι όσο πιο μαζική και αρνητικά υπεράριθμη είναι αυτή η ΥΒΡΙΣ την ανάλογη σε ένταση ΝΕΜΕΣΗ θα επιφέρει.

Γνωρίζετε από την αρχή, την αντίθεσή μου στην στέρηση της ελεύθερης βούλησης, που επιβάλλει την κυριαρχία του να είναι ο άλλος υγιής με τον τρόπο που αυτός πιστεύει ή με αυτόν που του έχουν επιβάλλει με την ΘΕΛΗΣΗ και την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του, χωρίς να σέβεται ή τουλάχιστον να αναγνωρίζει στον διπλανό του, τον απέναντί του το δικαίωμα να πράξει όπως αυτός θεωρεί το να είναι υγιής, με το να ζει σε καθαρό περιβάλλον, να αναπνέει καθαρό αέρα, να τρέφεται σωστά, έτσι ούτως ώστε να είναι πρωτίστως ψυχικά και πνευματικά και στην συνέχεια σωματικά υγιής.
Αυτό φοβάται στην ουσία το «σύστημα». Τους ψυχικά υγιείς, αυτούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την νόσο αλλά και οιαδήποτε δυσκολία τους παρουσιαστεί, καθ’ ότι α-σθενής σημαίνει αυτός που δεν έχει σθένος.
Η επιβολή του edu.pass (education passport), του εκπαιδευτικού διαβατηρίου, όπως και όλων των άλλων διαβατηρίων που χρειάζονται, είναι πολύ λογική σε ένα χώρο που έχει μετατραπεί από Σχολείο σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΜΗ, όπως το αναφέρει η οδηγία του συστήματος.

Θα υποστώ τον καθημερινό βιασμό της Νέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Θα χρησιμοποιήσω και εγώ το edu.pass, που επιβάλλει την καθημερινή καταγραφή παρουσίας, όχι μόνο του μαθητή, αλλά και του γονέα, απαιτώντας όλα τα προσωπικά στοιχεία, για να δηλώνει καθημερινά την υποταγή του στο ΣΥΣΤΗΜΑ.

Θα το επωμιστώ και αυτό, με τον εκ- βιασμό του να στερήσει, αν δεν υπακούσω, το παιδί από το φυσικό του περιβάλλον, που είναι ο χώρος συνεύρεσης με τους συνομήλικους και τους φίλους του. Μέχρι να καταλάβει και αυτό το ίδιο το παιδί, ότι του επιτρέπουν την πρόσβαση, σε ένα χώρο, που από χώρος διδασκαλίας έχει μετατραπεί σε χώρο εκπαίδευσης ανθρωποειδών, ανθρώπινων κατασκευασμάτων, που σε εκπαιδεύουν να μην Μιλάς, να μην Σκέφτεσαι, να μην Αναπνέεις, για να μπορείς να είσαι πειθήνιος και υποταγμένος δέκτης όλων των πληροφοριών που πρέπει να σου μεταδώσουν, για να γίνεις και εσύ ένα ακόμα εκτελεστικό όργανο της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.
Πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, οι υγιείς πρέπει να πιστοποιούν, ως πραγματικοί πιστοί ακόλουθοι, όπως η καθηγήτρια αρμόδια για τον Covid-19, παρά να φροντίζουν να είναι υγιείς.
Με κατηγορήσατε ότι στερώ από το παιδί μου το δικαίωμα της μόρφωσης, κάτι στην ουσία που κάνετε εσείς και το «σύστημα».

Έχετε δίκιο, με τη στάση μου δίνω την δυνατότητα στο παιδί μου να επιλέξει εάν θέλει και το ίδιο να αποτελεί μέρος αυτού του μορφώματος, αφού στην ουσία οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ,είναι Δημόσια Αναμορφωτήρια που αναδιαμορφώνουν την Ιστορία, τα Ιδανικά, τις Αντιλήψεις της Νέας Στρατιάς Υπηκόων που θέλουν να κατασκευάσουν.

Υπηκόων που απλά υπακούουν σε κάθε παράλογη απαίτηση μίας κυβέρνησης εντεταλμένης να υπηρετεί μία παγκόσμια ψυχό-πνευματική δικτατορία του Ανθρώπου.

Όσες όμως μάσκες και διαβατήρια και να του επιβάλλουν, τίποτα δεν μπορεί να φιμώσει μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΗ, ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ που έχει καλλιεργήσει την αρετή της Διάκρισης.

Να μπορεί δηλαδή να διακρίνει, το ωφέλιμο από το βλαβερό, το παράλογο από το λογικό, την επιβολή βίας από την Ελεύθερη Βούληση και να δει εντέλει από μόνο του, ότι τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, που μετονομάστηκαν απλά σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ, περισσότερο βλάπτουν παρά ωφελούν, περισσότερο κατευθύνουν παρά διδάσκουν, ύπουλα, μεθοδικά και οργανωμένα την εκπαίδευση της εύπλαστης παιδικής ψυχής σε Νέα Ψηφιοποιημένη, με ανθρώπινη μορφή μηχανή”.

Από την πλευρά του ο Κ.Κ. ο οποίος είναι ο ενεργός πολίτης που έκανε την επίταξη των σχολείων και όπως δηλώνει είναι θεματοφύλακας του άρθρου 120 του Συντάγματος, ανέφερε στο ίδιο προφίλ στις 27 Νοεμβρίου: “Προς κάθε Έλληνα πολίτη, Η ΕΠΊΤΑΞΗ έγινε για όλον τον Ελληνικό Λαό. Έχει δικαίωμα να ενεργήσει με αυτήν ο κάθε Έλληνας πολίτης, ακόμη και κάθε γονέας που έχει υποκύψει εκβιαστικά σε ιατρική πράξη, με την ενεργό συμμετοχή πολλών κατά τόπων εισαγγελικών αρχών που στρέφονται ενάντια σε κάθε πολίτη στοιχειοθετωντας στοιχεία εναντίον του , όπως διέγερση σε ανυπακοή, ενώ αντιθέτως υποθάλπουν το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας. Πριν κινηθούν για οτιδήποτε ας θυμηθούν τον Όρκο τους ΥΠΑΚΟΉ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ. Αυτοί ύψωσαν το χέρι τους και έδωσαν Όρκο, εμείς απλά τους βοηθούμε να τον τηρήσουν και να τον τιμήσουν. Η όποια εισαγγελική αρχή στραφεί εναντίον της ΕΠΊΤΑΞΗΣ των Σχολικών κτιρίων δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς την ενεργή συμμετοχή της στην εγκληματική οργάνωση και σύσταση συμμορίας κατά του Ελληνικού λαού και κατά αυτόν τον τρόπο θα μηνυθεί”.
Trending