Connect with us

Γιάννης Χατζηγεωργίου-Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις από την αποχώρηση- Γιατί μίλησε στη παραγωγή;

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor την περασμένη Τετάρτη προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή Love it

«Υπάρχουν δυο ειδών παίκτες που μπαίνουν στο Survivor. Είναι αυτοί που μπαίνουν με το σκεπτικό ότι θα ζήσουν μια πολύ όμορφη εμπειρία και υπάρχουν οι παίκτες που μπαίνουν με κάποια προβλήματα. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί. Δε χρειάζεται να τους πω» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Μέσα στο παιχνίδι οι χαρακτήρες αλλάζουν. Μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό εμένα με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Άρχιζα να φωνάζω περισσότερο, να μη συγκρατώ τον εαυτό μου, είχα πέσει ψυχολογικά» ανέφερε ο ηθοποιός για τον τρόπο που το ριάλιτι επιβίωσης επιδρά στον χαρακτήρα.

Οι αντιδράσεις για τη συμμετοχή του στο Survivor

Όσο για τις αντιδράσεις που υπήρξαν με τη συμμετοχή του από συναδέλφους του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε: «Είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου στο Survivor και μάλιστα από ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στον χώρο. Υπήρξαν και κάποιες πολύ έντονες αντιδράσεις και καλά κάνανε οι άνθρωποι γιατί είναι πολύ άσχημο να αφήνεις το θέατρο. Αλλά για να κρίνεις κάποιον, πρέπει να μπεις στη θέση του άλλου. Πιστεύω και εκείνοι αν ήταν στη θέση μου το ίδιο θα έκαναν. Εννοείται πως θα ήθελα να επιστρέψω στην παράσταση αλλά δε θα ήθελα κιόλας γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει παίξει τον ρόλο μου και έχει δουλέψει σκληρά».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Βαλάντης

Όσο για τη ψήφο του στην Ευρυδίκη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι στην ατομική μου ασυλία ήθελα να ψηφίσω τον Βαλάντη. Κάποια στιγμή γύρισε και γέλασε και μου είπε “ωραία τώρα που βγήκα να δω ποιον θα ψηφίσεις”. Δεν ήθελα να ψηφίσω κανέναν άλλον και αυτό με πίεσε και άρχισε σιγά σιγά να με τρώει. Το μετάνιωσα παρόλο που με την Ευρυδίκη δε μιλάγαμε τόσο, το προσπαθεί. Η Μυριέλλα μου υπέδειξε άλλον παίκτη να ψηφίσω, μου εξήγησε τους λόγους της και το σκεπτικό της. Ο Γιωρίκας επηρεάζεται πάρα πολύ από τον Βαλάντη, συνέβη και ένα σκηνικό που του είχε δώσει το φαγητό του ενώ εκείνος δεν είχε φάει αλλά το έκανε με πολύ δακρύβρεχτο τρόπο».

Σε άλλο σημείο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε: «Ξέφυγα πραγματικά από τα όρια μου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Έπαιξε κομβικό ρόλο στην αποχώρησή μου. Πάθαινε κρίσεις και μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι. Η επίθεση στην Μυριέλλα με σόκαρε. Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανε ένα κλικ ο εαυτός μου και είπα ότι πρέπει να μιλήσω στην παραγωγή και να φύγω, ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα».

Το «ειδύλλιο» Μυριέλλας Κουρεντή – Γιώργου Κατσαούνη

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα για κανέναν λόγο. Γελάω. Είναι αντιδραστικό άτομο η Μυριέλλα. Δεν πιστεύω ότι της αρέσει ο Κατσαούνης. Ο άνθρωπος με τον οποίο είναι νομίζω την καταλαβαίνει 100%. Ήταν ξεκάθαρο από εκείνη ότι δε τον θέλει. Ζέχνουμε εκεί μέσα, βρωμάμε, δεν θες να αγγίξεις κανέναν….Η Μυριέλλα εξέφρασε το ότι κολακεύεται από το φλερτ γιατί την κάνει να αισθάνεται όμορφα. Ο Γιώργος είναι ένας περίεργος γίγαντας. Είχε πετάξει κάποια στιγμή στην Αθηνά την ατάκα “οι άντρες μιλάνε”, αυτό με τρέλανε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Αγωνιστικά η ομάδα μου πιστεύω θα είναι καλύτερη γιατί δεν έφερα νίκη αλλά πιστεύω θα υπάρξει μεγαλύτερος διχασμός. Ο Γιωρίκας πιστεύω αν κρατήσει την ψυχολογία του πρωταθλητή θα φτάσει μακριά, ο Αποστόλος πάει πολύ καλά, ο Λάμπρος και από την αντίπαλη ομάδα ή η Παρασκευή ή η Σοφιάννα» κατέληξε.

Πηγή: Tlife.gr
Trending