Connect with us

Λίγο πριν πεθάνει έγραψε 2 λέξεις στο Facebook. Σήμερα τα λόγια της κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι αναβάλλουμε συνεχώς τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε για αύριο – την ευτυχία μας και τα όνειρά μας. Συνεχίζουμε να αναβάλουμε και να χρονοτριβούμε, έχοντας τη ζωή μας εντελώς ως δεδομένη. Μια μέρα η ζωή, μας βάζει κάτω και βιώνουμε καταστάσεις που μας κάνουν να λυπόμαστε για όλα τα πράγματα που δεν κάναμε.

Μια 35χρονη που πέθανε πρόσφατα, έκανε τα πάντα για να ζήσει τη μικρή της ζωή διαφορετικά. Η Bailey Jean Matheson από τον Καναδά απεβίωσε στις 5 Απριλίου παλεύοντας με Λειομυοσάρκωμα, με το οποίο διαγνώστηκε το 2017.

Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου που επηρεάζει τον λείο μυϊκό ιστό και η θεραπεία περιλαμβάνει τη γενική χημειοθεραπεία.

Η Bailey όμως, είχε προγραμματίσει κάτι άλλο για τον εαυτό της και επέλεξε να μην κάνει τη θεραπεία, καθώς δεν ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της να μάχεται με τον καρκίνο.

Καρκίνος: Προτίμησε να ζήσει καλύτερα πάρα πολύ

Επέλεξε να πεθάνει φυσικά χωρίς να αφήσει τον εαυτό της να περάσει από την οδυνηρή αγωγή. Ως εκ τούτου, της δόθηκε ένας χρόνος για να ζήσει μετά τη διάγνωση. Η Bailey επέλεξε να γράψει τη δική της νεκρολογία που δημοσιεύθηκε στο Chronicle Herald. Τριάντα πέντε χρόνια μπορεί να μην φαίνονται πολλά, αλλά είναι υπέροχα! Μην λαμβάνετε τα μικρά πράγματα τόσο σοβαρά και ζήστε λίγο ».

Η Μπέιλι ήταν μοναχοπαίδι και στην νεκρολογία της ευχαρίστησε τους γονείς της Wendy Foxwell και Sandy John Alexander Matheson και τον αγαπημένο φίλο της Brent Andrew και την οικογένειά του. Ευχαρίστησε επίσης τα κατοικίδια ζώα, τους φίλους και όλους όσους έμεναν δίπλα της. Μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις για τους γονείς, είναι να δουν το παιδί τους να πεθάνει μπροστά τους, αλλά η Bailey γνώριζε ότι οι γονείς της θα καταλάβαιναν

“Θυμάμαι πάντα τη μαμά μου να λέει ότι, η απώλεια ενός παιδιού θα ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να περάσει ένας γονιός. Οι γονείς μου, μου έδωσαν το μεγαλύτερο δώρο. Να στήριξαν τις αποφάσεις μου και με άφησαν να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να κάνω χημειοθεραπεία. Γνωρίζω πόσο σκληρό πρέπει να ήταν για αυτούς να με βλέπουν να σταματάω τη θεραπεία και να αφήνω την φύση να πάρει την πορεία της. Σας αγαπώ ακόμα περισσότερο για αυτό »

Καρκίνος: Τι περιείχε η νεκρολογία της

Η νεκρολογία της είναι ένα γλυκό σημείωμα που έγραψε για όλους εκείνους τους οποίους θεωρούσε αγαπημένους με την ελπίδα ότι αυτό θα τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν μετά τον θάνατο της. “Προς τους φίλους μου, το ότι ήμουν μοναχοπαίδι, με έκανε να λατρεύω τις φιλίες μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αφού δεν είχα ποτέ δικά μου αδέλφια.

Είχε επίσης μια όμορφη ιστορία αγάπης, λίγους μήνες πριν διαγνωστεί με καρκίνο. “Στον Brent μου, μπήκες στη ζωή μου μόλις τρεις μήνες πριν από τη διάγνωση. Δεν είχες καμία ιδέα στο τι θα έμπλεκες όταν ήρθες εκείνη την ημέρα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω να βρεθεί καλύτερος άνθρωπος δίπλα μου. Όλες οι περιπέτειες, οι συναντήσεις, τα γέλια, οι κραυγές. Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ο καθένας στη ζωή σου είναι τόσο τυχερός που σε έχει.

Πριν παραδώσει τη ζωή της, φρόντισε να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο. Πήγε ταξίδι στο Σικάγο με 13 φίλους της τον Οκτώβριο του 2017, αφού ανακάλυψε την κατάστασή της, έκανε τατουάζ σε σχήμα καρδιάς με τους φίλους της. Φρόντισε να δει τα καλύτερα μέρη του κόσμου και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Ήθελε να ζήσει τη ζωή της όσο μπορούσε και ενώ αποχώρησε, άφησε ισχυρές συμβουλές για όλους, “Μην πάρετε τα μικρά πράγματα τόσο σοβαρά και ζήστε λίγο”.
Trending