Connect with us

Νύφη δεν θέλει τη κόρη του άντρα της στον γάμο: Παντρεύομαι αυτόν και όχι το «κολλημένο πάνω του ξωτικό»

Αν είστε γονιός θα έχετε καταλάβει ότι η φροντίδα των παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η ενασχόληση μαζί τους έξω από το σπίτι ή σε κοινωνικές συγκεντρώσεις μπορεί να σας κάνει να τραβάτε τα μαλλιά σας μερικές φορές. Επομένως, μπορεί να είναι κατανοητό αν κάποιοι γάμοι έχουν «πολιτική για τα παιδιά». Ωστόσο, μια νύφη ξεπέρασε τα όρια όταν ρώτησε τους χρήστες των social media αν ήταν εντάξει να ζητήσει από τον αρραβωνιαστικό της να αποκλείσει την τρίχρονη κόρη του από το γάμο τους. Η γυναίκα δημοσίευσε το ερώτημά της στο Facebook και αργότερα στο Reddit.

Η γυναίκα έγραψε ότι έβαλε «χωρίς παιδιά» στις προσκλήσεις ελπίζοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της θα έπαιρνε το μήνυμα, αλλά εκείνος συνεχίζει να αναφέρει ότι «η κόρη του θα παρευρίσκεται στο γάμο». Αν περίμενε κάποια συμπόνοια μετά την δημοσίευση της, σίγουρα κατάλαβε λάθος. Οι Redditors κατηγόρησαν τη γυναίκα για την αναισθησία της και ότι δεν αποδέχτηκε το παιδί που σύντομα θα γίνει και δικό της θετό παιδί.

Ελπίζοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, η γυναίκα πρόσθεσε μερικές ακόμη αλλαγές στην αρχική της ανάρτηση για να δώσει μια σαφέστερη εικόνα. Ωστόσο, αυτό δεν πήγε όπως είχε προγραμματίσει. Αναφέρθηκε στο παιδί ως «κολλημένο πάνω του» και ότι ήταν «λάθος δικό του και όχι δικό μου». Επιπλέον, συνέχισε να σημειώνει ότι το τρίχρονο παιδί ήταν «πολύ κακομαθημένο και κάνει τα πάντα γι ‘αυτήν», επαναλαμβάνοντας ότι «είπα όχι γ*****να παιδιά».

via GIPHY

Οι περισσότεροι Redditors πίστευαν ότι ο γαμπρός πρέπει να ακυρώσει το γάμο και ότι θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτήν γυναίκα. Ο χρήστης του Reddit Chunkeeguy έγραψε: «Αυτό το καημένο παιδί θα έχει πατέρα έναν από αυτούς τους άχρηστους άντρες που πετάνε τα παιδιά τους κάτω από το λεωφορείο για μια κακιά σκύλα από την κόλαση.» Ένας άλλος, ο ElElseEle ήλπιζε ότι θα υπήρχε κάποιος που γνώριζε τον αρραβωνιαστικό της γυναίκας και θα έβλεπε την δημοσίευσή της και θα τον ενημέρωνε για τα κακά της σχέδια: «Ελπίζω κάποιος που τους γνωρίζει να δει την ανάρτησή της και να του το δείξει πριν παντρευτεί αυτή την φρικτή γυναίκα. Οι single γονείς πάνε πακέτο με τα παιδιά τους. Πρέπει να φύγει μακριά της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!!!»

Ένας άλλος χρήστης, ο Shellwe εικάζει ότι η περιφρόνηση της γυναίκας για την κόρη του άνδρα της δεν ήταν πιθανώς κάτι νέο για αυτόν, γράφοντας: «Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι νέο για αυτόν. Δεν είναι σαν να προσποιείται ότι αγαπάει το παιδί συνέχεια. Ίσως ακόμη και να επιμένει το παιδί να ζει με τη μαμά του.» Υπήρχαν εκείνοι που μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες σχετικά με το να είναι το ανεπιθύμητο παιδί και είναι απλά θλιβερό. Ένας Redditor με την ονομασία CRJG95 έγραψε: «Η μητριά μου δεν ήθελε εμένα και τον αδερφό μου στη γαμήλια δεξίωση, ήμασταν 16 και 13 ετών αντίστοιχα. Ολόκληρη η οικογένεια του μπαμπά μου είπε ότι αν μας έστελνε σπίτι, θα έφευγαν όλοι και έτσι κατέληξε να υποχωρήσει. Τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα αφού παντρεύτηκαν.»

Όσον αφορά το γάμο, η γυναίκα βρήκε την υποστήριξη ανθρώπων «χωρίς παιδιά», αλλά διαφωνούσαν μαζί της σχετικά με την επιθυμία να αποκλείσουν το παιδί, θεωρώντας ότι ήταν του συντρόφου της.
Trending