Connect with us

10 ακραίες περιπτώσεις διάσημων που καταστράφηκαν από την ματαιοδοξία τους και από το Νυστέρι

Σήμερα, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε κάποιο ταλέντο για να γίνουμε διάσημοι. Πολύ συχνά, η λαμπερή εμφάνισή σας μπορεί να σας κάνει αστέρι. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν αυτόν τον τρόπο για να κερδίσουν δημοτικότητα και φήμη.
Ακολουθούν 10 διασημότητες που άλλαξαν πάρα πολύ, μετά από πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.
10. Caitlyn Jenner, 67

Ως άνδρας, ο Jenner ήταν χρυσός ολυμπιονίκης, ο οποίος έφερε παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976. Έλαβε ορμονοθεραπεία τη δεκαετία του 1980, αλλά τη σταμάτησε όταν γνώρισε τη μελλοντική του γυναίκα. Το 2015, μετά το διαζύγιο, ο Bruce άλλαξε το όνομά του σε Caitlyn και έχει ολοκληρώσει τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

9. Janice Dickinson, 62

Η δύσκολη παιδική της ηλικία, ο εθισμός της σε παράνομες ουσίες κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων και ο καρκίνος του μαστού, είναι μόνο ένα μέρος αυτών που έχει περάσει. Η Janice αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον εαυτό της, όταν δημοσίευσε τα απομνημονεύματά της. Έχει πολλά να μας πει: το δύσκολο μονοπάτι της επιτυχίας και τα 37 εξώφυλλα στη Vogue μπορούν εύκολα να το αποδείξουν.
8. Tori Spelling, 44

Η κόρη ενός τηλεοπτικού παραγωγού, η Tori, έγινε διάσημη μετά το ρόλο της στο Beverly Hills, 90210. Πραγματοποίησε την πρώτη πλαστική της χειρουργική όταν ήταν 16 ετών για να φτιάξει τη μύτη της και αργότερα έβαλε εμφυτεύματα στήθους. Δυστυχώς, οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν ήταν πολύ επιτυχείς. Ωστόσο, είναι τώρα μια παντρεμένη μητέρα με 5 παιδιά.
7. Ashley Tisdale, 32

Η ηθοποιός δεν αρνείται ότι είχε κάνει πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και ισχυρίζεται ότι έπρεπε να κάνει μια ρινοπλαστική για καλύτερη αναπνοή. Σήμερα, μπορούμε να δούμε ότι η μορφή των χειλιών της έχει αλλάξει πάρα πολύ, και οι εκφράσεις του προσώπου της δεν είναι οι ίδιες. Αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της, όταν θεωρήθηκε πραγματικό sex icon της γενιάς της.
6. Mary-Kate Olsen, 31

Ήταν δύσκολο να ξεχωρίσουμε τις δίδυμες Olsen πριν, αλλά τώρα οι οπαδοί δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τις πολυάριθμες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε η Mary-Kate. Έληξε την καριέρα της ως ηθοποιός, έγινε σχεδιάστρια μόδας και παντρεύτηκε τον Olivier Sarkozy. Έχει σίγουρα μια νέα εμφάνιση τώρα: μια διαφορετική μορφή στα χείλια, μια πιο εκλεπτυσμένη μύτη και τα κομμένα μάγουλα.
5. Lindsay Lohan, 31

Η δραστήρια ζωή της Lindsay είχε τον αντίκτυπό της τόσο στην ψυχική της κατάσταση όσο και στην εμφάνισή της. Έκανε ενέσεις στα χείλη και τώρα βλέπουμε συγκεκριμένες αλλαγές στο πάνω μέρος του προσώπου της.
4. Megan Fox, 31

Η Megan Fox είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πλαστικής χειρουργικής. Η φύση ήταν πολύ γενναιόδωρη όταν τη δημιούργησε. Ωστόσο, η Fox αποφάσισε να αλλάξει πολλά, κυρίως επειδή ήθελε να βελτιώσει τις σχέσεις με τους συμμαθητές της και να γίνει δημοφιλής. Η νέα μορφή της μύτης των ζυγωματικών και των χειλιών της, την έχουν κάνει να μοιάζει με πλαστική κούκλα.
3. Rumer Willis, 29

Η κόρη των 2 ειδώλων του σεξ – Bruce Willis και Demi Moore – δεν μπόρεσε να δεχτεί την μη αναμενόμενη εμφάνισή της και αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές. Συρρίκνωσε τη μύτη της, μείωσε το πηγούνι της και έκανε ενέσεις στα χείλη.
2. Kylie Jenner, 20

Το τηλεοπτικό αστέρι αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της αδερφής της Kim Kardashian. Από την ηλικία των 17 ετών, έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που άλλαξαν την εμφάνισή της, συμπεριλαμβανομένων των ενέσεων στα χείλη, των εμφυτευμάτων στήθους και ισχίου και της ρινοπλαστικής.
1. Bella Thorne, 20

Έκανε την πρώτη της ένεση στα χείλη όταν ήταν 16 ετών. Ακολούθησε η ρινοπλαστική το επόμενο έτος. Αργότερα έβαλε εμφυτεύματα στήθους. Ίσως πιστεύει ότι οι αλλαγές στην εμφάνισή της, μπορούν να αυξήσουν τη δημοτικότητά της.
Trending