Connect with us

Ο Λεφάκης προειδοποιεί τα ζώδια για δύσκολες ημέρες- «Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στον…..»

Οι εβδομαδιαίες του προβλέψεις

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα του Ιανουαρίου (17 έως 23/1) για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές του προβλέψεις και προειδοποίησε εκείνους που θα περάσουν άσχημα, αλλά και ενημέρωσε και εκείνους που θα πάρουν ανάσα από σήμερα.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια


Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στον Λέοντα που τονίζει την διάθεση σας και ενισχύει τις φυσικές σας δυνάμεις. Η περίοδος σας βοηθά να κάνετε νέα σχέδια για το οικονομικό σας μέλλον. Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και αλλάζει το κλίμα της καθημερινότητας και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς. Αξιοποιήστε κάποια ξεχασμένα ταλέντα σας ή υιοθετήστε μια νέα πολιτική στον επαγγελματικό τομέα. Η συναισθηματική σας καθημερινότητα προβλέπεται πλούσια, γεγονός που θα σας ανταμείψει για την περίοδο αναμονής που ζήσατε. Απολαύστε αυτή την εκδοχή.

Ταύρος
Πολλοί θα αναλωθείτε καταναλωτικά αλλά φροντίστε τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο και να αγοράσετε πράγματα αναγκαία και χρήσιμα. Αποφύγετε την υπερκόπωση, και την εμμονή σε καταστάσεις που καταναλώνουν απλά ενέργεια και χρήματα. Έχετε ευκαιρίες για μικρά ταξίδια που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Κάποιοι θα επιμεληθείτε το χώρο του σπιτιού, ή της εργασίας και κάποιοι άλλοι θα τακτοποιήσετε λογαριασμούς και εκκρεμότητες με τρίτους. Φροντίστε την εικόνα σας και την καλή σας διάθεση, ότι και αν κάνετε, όσο ασήμαντο και αν φαντάζει στα μάτια σας. Έχει σημασία να νιώσετε καλά!

Δίδυμοι
Αρκετή ένταση φέρνει η απόφαση να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα ζωής. Θέματα πρακτικά, συναισθηματικά αλλά και θέματα κύρους και δικής σας φιλοδοξίας θα σας απασχολήσουν. Η καθημερινότητα προβλέπεται σύνθετη ενώ η κατανάλωση ενέργειας και χρήματος θα είναι αναπόφευκτη. Ένας δικός σας άνθρωπος θα βελτιώσει με τις πράξεις του την διάθεσή σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μια είδηση έχει διπλή ανάγνωση και θα πρέπει να περιμένετε πριν πάρετε θέση σε κάποιο καίριο για εσάς ζήτημα, το οποίο αφορά σε πολλούς ανθρώπους γύρω σας.

Καρκίνος
Το διάστημα που ακολουθεί θα έχει μικρές καθυστερήσεις οικονομικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα μια γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σας εφοδιάζει με την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να υπερασπιστείτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, να μην ριψοκινδυνεύετε στον οικονομικό τομέα περισσότερο από όσο χρειάζεται, να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να μην δοκιμάζετε τα όρια της αντοχής σας. Το προσωπικό περιβάλλον σας προβληματίζει και σας αναγκάζει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας. Μετακινήσεις για πρακτικά ζητήματα θα πιέσουν το χρόνο σας, αλλά θα αποδώσουν καρπούς στην πορεία τους.

Λέων
Αγχώδης στο μεγαλύτερο μέρος της προβλέπεται η εβδομάδα της Πανσελήνου αλλά ενδιαφέρουσα από πλευράς νέων εμπειριών και προοπτικών. Φανείτε αισιόδοξοι , ξεκουραστείτε για λίγο, ψυχαγωγηθείτε και θα δείτε πως τώρα αρχίζει ένα διάστημα που πολλές από τις επιδιώξεις σας γίνονται ορατές. Θα επηρεαστεί επίσης και η αισθηματική σας ζωή. Προς το παρόν έχετε προειδοποιήσεις που πρέπει να τις ερμηνεύσετε σωστά. Σε καθημερινό πλαίσιο αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον και έριδες με ανθρώπους που συμβιώνετε.

Παρθένος
Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα φέρει αναστατώσεις αλλά και νέα ενδιαφέροντα. Δεν θα λείψουν οι αναταράξεις στα αισθηματικά σας αλλά ένα καινούργιο κίνητρο θα ενισχύσει τα όνειρα σας για το μέλλον. Ξεκαθαρίστε τις φιλοδοξίες σας και υποστηρίξτε εκείνες που είναι εφικτές. Προστατεύστε τους δικούς σας ανθρώπους από κινδύνους εξαπάτησης και συζητήστε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας περαιτέρω αισθηματικής σας δέσμευσης. Δώστε το πράσινο φως ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν οι όροι μιας συμφωνίας που σας αφορά.

Ζυγός
Η εβδομάδα της Πανσελήνου ρίχνει φως στις αισθηματικές σας αναζητήσεις και σας βοηθά να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Σας καθιστά υπεύθυνους όμως όσον αφορά στις συνέπειες των υπερβολών του χαρακτήρα σας, αλλά και της βιασύνης σας. Πρέπει να μάθετε να περιμένετε, να μην παίρνετε απερίσκεπτα θέση σε επαγγελματικές διαφωνίες και να μην εξαντλείτε τους οικονομικούς σας πόρους ακολουθώντας την καταναλωτική σας διάθεση. Κάποιοι θα σας προβληματίσουν με τη στάση τους γι αυτό καλό θα ήταν να παραμείνετε επιφυλακτικοί απέναντι σε όποιο δέλεαρ και αν σας προτείνουν.

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Σκορπιός
Ένταση στα αισθηματικά ή στο σχετικό σας ανικανοποίητο φέρνει η Πανσέληνος της εβδομάδας που ξεκινά. Φροντίστε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν, ιδιαίτερα όταν το διακύβευμα των επιδιώξεών σας είναι μεγάλο. Οικονομικά θα πιεστείτε αλλά θα τα καταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε συμφωνίες που δεν καλύπτουν το ζητούμενό σας και κερδίστε χρόνο, εκεί που το ένστικτό σας επαναστατεί. Η εργασία απαιτεί να τις αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια αυτήν την περίοδο, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Μη διαμαρτύρεστε σε άσχετους ανθρώπους και μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε!

Τοξότης
Μείνετε σταθεροί σε απόψεις που υποστηρίζουν τα συμφέροντά σας. Αποφύγετε εντάσεις με εκείνους οι οποίοι έχουν μάθει να σας ταλαιπωρούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η Πανσέληνος της εβδομάδας σας παρακινεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες και πιο διαλλακτικοί με τους άλλους. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να υποστηρίξετε μια συλλογική προσπάθεια, αλλά χωρίς την προβολή που συνηθίζετε να απολαμβάνετε. Οικονομικά μπορείτε να περιμένετε μικρές βελτιώσεις, ή σχετική ενίσχυση του εισοδήματός σας. Η οικογένεια και το σπίτι γενικότερα θα σας απασχολήσουν και θα σας προβληματίσουν εν μέρει.

Αιγόκερως
Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε το πρέπον και το σωστό. Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα δικαιώσει κάποιες προσπάθειές σας σε αυτήν την κατεύθυνση και θα φωτίσει το ακέραιο του χαρακτήρα σας. Οι άλλοι σας ταλαιπωρούν με την επιμονή τους σε ζητήματα που σας αιφνιδιάζουν και σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας. Καλύτερα να ξεπεράσετε τα θέματα που προκύπτουν με τη γνωστή σας ψυχραιμία και να μη διογκώνετε τα εμπόδια. Οικονομικά προσπαθήστε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί χωρίς παράλληλα να επηρεάσετε άλλους τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος
Ακολουθεί μια εβδομάδα με αρκετές αναθεωρήσεις σε ζητήματα που δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περιμένατε. Η Πανσέληνος σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τα θέματά τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε, ενώ κάποιες φορές, η λύση σε αυτά είναι ολοφάνερη και απλή. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με το επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια μέσα στα οποία καλείστε να δουλέψετε. Η αντοχή σας είναι παροιμιώδης, αλλά και τα ξεσπάσματά σας επίσης. Δοκιμάστε να μην μεγαλοποιείτε τα δύσκολα και θα δείτε ότι θα τα ξεπεράσετε ακόμα πιο εύκολα!

Ιχθύες
Η εβδομάδα σας δείχνει δρόμους που μπορείτε να βαδίσετε. Δοκιμάστε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας εκεί που σας καθυστερούν και να κάνετε μια νέα προσπάθεια στα αισθηματικά σας. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον ψυχισμό σας αλλά είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε ότι σας προβληματίζει. Οικονομικά φερθείτε έξυπνα και πιστέψτε στις ικανότητές σας να διευθετείτε δύσκολες υποθέσεις. Η ισορροπία στο προσωπικό σας περιβάλλον θα αποδειχτεί σημαντικός παράγοντας για να βρείτε λύσεις χωρίς να θίξετε τις ευαίσθητες ισορροπίες.

elle.gr

“Τις μέρες του Φλεβάρη οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα…” – Η MagicF’Ariel σας προειδοποιεί για εξελίξεις
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η νέα χρονιά μας έκανε ποδαρικό με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Αιγόκερους! Και επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, εμείς τα ξωτικά του δάσους, μπορώ να επιβεβαιώσω τις προθέσεις της, μια χαρά! Τι έκανε λοιπόν η Θεά;

Μας ταξίδεψε στο παρελθόν, επιθυμήσαμε τον ανεκπλήρωτο έρωτα, μας προσέφερε λίγη από τη μαγεία του και τσουπ πρώτες μέρες του Γενάρη μας τα πήρε όλα πίσω! Πολύ σκληρό, πολύ αληθινό, πολύ άδικο μπορώ να εξομολογηθώ! Όμως ήταν και πολύ ωραίο το άτιμο το όνειρο..! Τα πάθη μας, τα λάθη μας.. σωστά;

Οι εκπλήξεις της χρονιάς είναι όντως αμέτρητες, καλή διάθεση να υπάρχει και εκείνο το χαμόγελο! Τις μέρες του Φλεβάρη λοιπόν, ο φτερωτός ο Έρωτας, ξαμολιέται παντού και πετάει τα βέλη του!

 

Πηγή: youweekly.gr
Trending