Connect with us

20 σπάνιες φωτογραφίες από διάσημους που τραβήχτηκαν λίγο πριν τον Θάνατο τους

Είδωλα για εκατομμύρια θαυμαστές, ιδιοφυΐες, διασημότητες – ξεχνάμε μερικές φορές ότι πρωτίστως είναι απλώς άνθρωποι. Και, όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι, δεν είναι αθάνατοι.

Συγκεντρώσαμε 20 φωτογραφίες διάσημων ανθρώπων που είχαν ληφθεί λίγες μέρες πριν πεθάνουν.

1. Freddie Mercury (45)

1991. Αυτή είναι μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του τραγουδιστή των Queen. Μέχρι την τελευταία ημέρα, αρνήθηκε όλες τις φήμες για την ασθένειά του. Έκανε μια ανακοίνωση μία ημέρα πριν πεθάνει από βρογχοπνευμονία που προκλήθηκε από το AIDS.

2. Steve Jobs (56)

Ο Steve Jobs πέθανε στο σπίτι του περιβαλλόμενος από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Τα τελευταία λόγια που είπε ήταν: «Ω ουάου! Ω ουάου! Ω ουάου.» Πέθανε από τον καρκίνο του παγκρέατος.

3. Heath Ledger (28)

Ο Heath Ledger χαμογελάει στα γυρίσματα της ταινίας, παίζοντας τον τελευταίο του ρόλο στην ταινία Ο φανταστικός κόσμος του Δρ. Παρνάσους μόλις λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρός. Πέθανε από σοβαρή δηλητηρίαση που προκλήθηκε από παυσίπονα (συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων, υπνωτικών χαπιών και αντικαταθλιπτικών).

4. Muhammad Ali (74)

Ο Muhammad Ali πάλεψε με τη νόσο του Πάρκινσον για 3 δεκαετίες. Στις 2 Ιουνίου 2016, ο Αμερικανός πυγμάχος νοσηλεύτηκε γιατί ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση που προκλήθηκε από προβλήματα με τους πνεύμονές του. Πέθανε την επόμενη μέρα εξαιτίας σηπτικού σοκ, που οφείλεται σε άγνωστους φυσικούς λόγους.»

5. Chester Bennington (41)

Λίγο πριν το θάνατό του, ο frontman του συγκροτήματος Linkin Park συνεργάστηκε με τον rap-τραγουδιστή Watsky. 4 ημέρες μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας, ο Chester Bennington βρέθηκε νεκρός στο δικό του διαμέρισμα. Ήταν αυτοκτονία.

6. Kurt Cobain (27)

Ο Jesse Frohman έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες το 1994, λίγο πριν αυτοκτονήσει ο Kurt Cobain. Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο Cobain πήρε μια θανατηφόρα δόση ηρωίνης και πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Υπάρχουν επίσης θεωρίες για δολοφονία.

7. Bob Marley (36)

Αυτή είναι η τελευταία γνωστή φωτογραφία του Bob Marley. Μιλάει στην οικογένειά του. Εκείνη τη στιγμή, το βάρος του ήταν μόλις 35 κιλά. Ο Bob Marley πέθανε στις 11 Μαΐου 1981, από καρκίνο (μελανώμα).

8. Mark Twain (74)

Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε 10 ημέρες πριν ο Samuel Clemens (γνωστός και ως Mark Twain) πεθάνει. Στα τελευταία του χρόνια, ο συγγραφέας ήταν πολύ καταθλιπτικός. Ωστόσο, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο απάντησε στην πρόωρη νεκρολογία στο περιοδικό New York Journal: «Οι αναφορές του θανάτου μου έχουν μεγάλη δόσης υπερβολής.»

Ένα χρόνο πριν πεθάνει, είπε: «Ήρθα μαζί με τον κομήτη Halley το 1835. Έρχεται ξανά το επόμενο έτος (1910) και περιμένω να φύγουμε μαζί. Θα είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου αν δεν φύγω μαζί με τον κομήτη Halley.» Αυτό συνέβη, ο συγγραφέας πέθανε από καρδιακές παθήσεις.

Ο άντρας που πυροβόλησε τον John Lennon μόλις 4 ώρες μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας είναι στα δεξιά. Λαμβάνει αυτόγραφο από τον ιδρυτή και μέλος των Beatles.

10. Μαχάτμα Γκάντι (78)

Ο Μαχάτμα Γκάντι υποστήριζε μια φιλοσοφία χωρίς βία. Ο Τζον Λένον θεώρησε ότι ο μόνος τρόπος για την καταπολέμηση της ειρήνης ήταν ο τρόπος του Γκάντι.

Ο Γκάντι επρόκειτο να προσευχηθεί όταν ο δολοφόνος του, Ναθουράμ Βινιάκ Γκόζε, τον πυροβόλησε στο στήθος.

11. Jim Morrison (27)

Αυτή η φωτογραφία του Jim Morrison ελήφθη από τον φίλο του στο μικρό χωριό Saint-Leu-d’Esserent. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο Morrison πέθανε στο μπάνιο από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

12. Amy Winehouse (27)

Σε αυτή τη φωτογραφία, η τραγουδίστρια περπατά κοντά στο σπίτι της στο Βόρειο Λονδίνο μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της. Στις 23 Ιουλίου 2011, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της ήταν 5 φορές μεγαλύτερη από την ποσότητα που χρειαζόταν για να σκοτώσει κάποιον.

13. Jimi Hendrix (27)

Η φίλη του Hendrix έβγαλε αυτή τη φωτογραφία μια μέρα πριν πεθάνει. Το πρωί της 18ης Σεπτεμβρίου 1970, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Ο μεγάλος μουσικός πέθανε στο κρεβάτι του. Πνίγηκε στον εμετό του μετά από τη λήψη 9 υπνωτικών χαπιών.

14. Albert Einstein (76)

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 1955 στο σπίτι του Albert Einstein στο Princeton. Ένα μήνα αργότερα, ο επιστήμονας πέθανε από ανεύρυσμα αορτής.

15. David Bowie (69)

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 3 μέρες πριν πεθάνει ο Βρετανός μουσικός. Ο Ντέιβιντ Μπάουι πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2016, μετά από 1,5 χρόνο αγώνα ενάντια στον καρκίνο του ήπατος.

16. Tupac Shakur (25)

Η τελευταία φωτογραφία του Tupac Shakur. Είναι σε ένα αυτοκίνητο με τον μάνατζέρ του, Suge Knight. Πυροβολήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996

17. Vladimir Lenin (53)

Η τελευταία φωτογραφία του Λένιν τραβήχτηκε το 1923 (η αδελφή του Άννα στα αριστερά, ο γιατρός του στα δεξιά). Ήταν ήδη μουγκός εκείνη τη στιγμή.

18. Elvis Presley (42)

Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Elvis Presley φτάνει στο σπίτι του στις 16 Αυγούστου 1977, μετά από ένα ραντεβού οδοντιάτρου. Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο μουσικός έπαθε μια καρδιακή προσβολή και πέθανε.

19. James Dean (24)

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του James Dean με την Porsche του σε ένα βενζινάδικο. Οδήγησε αυτό το αυτοκίνητο μόνο για 9 ημέρες πριν πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

20. Robin Williams (63)

Η πρώτη φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον Robin Williams στα γενέθλιά του (20 ημέρες πριν πεθάνει). Στη δεύτερη φωτογραφία, συγχαίρει την κόρη του για τα γενέθλιά της (2 εβδομάδες πριν πεθάνει).

Ο Robin Williams υπέφερε από Άνοια με σωμάτια του Λιούη. Όταν ένα άτομο έχει αυτό το είδος άνοιας, δεν μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή: δεν μπορεί να σκεφτεί, να κοιμηθεί ή να πιστέψει αυτό που βλέπει και δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένο. Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να το χειριστεί και αυτοκτόνησε
Trending