Connect with us

10 ταλαντούχοι ηθοποιοί που έχτισαν το τέλειο σώμα για τις ανάγκες του ρόλου τους. Πώς ήταν και πώς έγιναν

Η προετοιμασία για έναν ρόλο δεν έχει να κάνει μόνο με την απομνημόνευση του σεναρίου. Οι ηθοποιοί πρέπει να αλλάξουν πολύ το σώμα τους για να αναπαραστήσουν καλύτερα τον ρόλο τους.

Σας παρουσιάζουμε 10 ηθοποιούς του Χόλιγουντ που πίεσαν το σώμα τους πέρα από τα όρια του για χάρη των ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησαν.

1. Zac Efron

Ο Zac Efron έχει αλλάξει πολύ από τότε που ήταν έφηβος. Η σοκαριστική μεταμόρφωση κορυφώθηκε όταν συμμετείχε στην ταινία “Baywatch”. Για να αποκτήσει αυτό το σώμα, μείωσε τα λιπαρά σε πολύ χαμηλό επίπεδο και γυμναζόταν πριν από κάθε γύρισμα μαζί με τον Dwayne Johnson.

2. Chris Pratt

Ο Pratt αντικατέστησε την μπιροκοιλιά με κοιλιακούς, χάνοντας 27 κιλά μέσα σε 6 μήνες. Ο ηθοποιός έπρεπε να αλλάξει το σώμα του για τους ρόλους του στις ταινίες “Guardians of the Galaxy” και “Jurassic World” και μάλλον θα το κρατήσει για τα επόμενα χρόνια.

3. Paul Rudd

Οι ταινίες δράσης απαιτούν από τους πρωταγωνιστές να έχουν τέλεια φυσική κατάσταση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Για να το καταφέρει αυτό, ο Paul Rudd αφαίρεσε από την διατροφή του όλα αυτά που του άρεσαν και γυμναζόταν σκληρά καθημερινά για έναν χρόνο. Οι ρόλοι των ηρώων απαιτούν θυσίες.

4. Mark Wahlberg

Έχοντας 2 μήνες να προετοιμαστεί για τον ρόλο του στην ταινία “Pain & Gain”, ο Wahlberg προσπάθησε να φτάσει σε μέγεθος τον συμπρωταγωνιστή του, Dwayne Johnson. Πήρε 18 κιλά και έτρωγε ως και 10 γεύματα τη μέρα. Παρ’όλο που πλέον έχει χαλαρώσει κάπως, η σκληρή δουλειά του είναι ακόμη φανερή κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη.

5. Chris Evans

Έχοντας παίξει και στο παρελθόν έναν υπερήρωα, ο Chris Evans δεν ήταν σε άσχημη κατάσταση. Αλλά όταν πήρε τον εμβληματικό ρόλο του Captain America, έπρεπε να φτάσει στο επόμενο επίπεδο. Ο ηθοποιός έτρωγε και γυμναζόταν κάθε φορά που είχε διάλειμμα από τα γυρίσματα.

6. Ryan Reynolds

Σηκωνόταν στις 4 το πρωί, γυμναζόταν και ακολουθούσε μια εντελώς άνοστη διατροφή. Αυτή ήταν η καθημερινή του ρουτίνα που τον βοήθησε να φορέσει την στολή του Deadpool.

7. Kevin Hart

Στην προσπάθεια του να γίνει διάσημος κωμικός, ο Kevin Hart έγινε ακόμα πιο γνωστός χάρη στο γυμνασμένο σώμα του. Βελτίωσε τόσο πολύ την φυσική του κατάσταση, σε σημείο να τρέχει σε μαραθώνιους. Η αποφασιστικότητα του έκανε καλό και στην υγεία του αλλά και στην καριέρα του.

8. Jake Gyllenhaal

Για τον ρόλο του σαν πρωταθλητή του μποξ στο “Southpaw”, o ηθοποιός έπρεπε να έχει τέλεια φυσική κατάσταση. Σύμφωνα με αναφορές, ήταν τόσο αφοσιωμένος που γυμναζόταν αρχικά 3 και αργότερα 6 ώρες τη μέρα και αυτός είναι ίσως ο λόγος που χώρισε τότε.

9. Hugh Jackman

Ο Hugh Jackman ακολουθούσε αυστηρή διατροφή με πολλές θερμίδες και καθόλου αλκοόλ ή ζάχαρη για τον ρόλο του Wolverine. Μια μέρα αφυδατώθηκε, προκειμένου να γυρίσει μια σκηνή στην οποία δεν φορούσε μπλούζα.

10. J. K.Simmons

Από τότε που δούλεψε σε ταινίες όπως το “Terminator Genisys” και το “Justice League”, ο ηθοποιός ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και προσπαθεί να γυμνάζεται όσο περισσότερο μπορεί. Ο 62χρονος απέκτησε απίστευτα γυμνασμένο σώμα ακολουθώντας μια πολύ δύσκολη ρουτίνα που λίγοι στην ηλικία του έχουν την δύναμη και την επιθυμία να πετύχουν.

πηγη: fanpage.gr
Trending