Connect with us

Και ξαφνικά μεγάλη ανατροπή στο θρίλερ της Πάτρας…

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και οι έμπειροι αξιωματικοί του έχουν συλλέξει πολύ σημαντικά ευρήματα και φέρονται να είναι κοντά στην εξαγωγή πολύ συγκεκριμένων συμπερασμάτων.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και οι αρχές φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στη λύση του γρίφου που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και οι έμπειροι αξιωματικοί του έχουν συλλέξει πολύ σημαντικά ευρήματα και φέρονται να είναι κοντά στην εξαγωγή πολύ συγκεκριμένων συμπερασμάτων. Ωστόσο, τίποτα προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμο, μιας και η υπόθεση είναι ιδιαιτέρως λεπτή και τα πάντα πρέπει να γίνουν με πολύ προσεκτικούς χειρισμούς.

Μέχρι εχθές υπήρξε η διαρροή πως θα γίνουν τρεις συλλήψεις. Σήμερα υπάρξει η πληροφορία που κάνει λόγο για προσαγωγές και όχι για συλλήψεις. Πρόκειται για ανατροπή που δείχνει ότι όσα γράφονταν τις προηγούμενες μέρες για τον ρόλο των δυο άλλων προσώπων δεν ισχύουν.

Και αυτό γιατί οι αρχές έχουν μεν δέσει το κεντρικό πρόσωπο, αλλά για τα άλλα δυο δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την εμπλοκή τους και το είδος της εμπλοκής -συνέργεια ή υπόθαλψη. Κάποιοι μάλιστα επιμένουν ότι δεν υπάρχει θέμα συμμετοχής αλλά απλής… βλακείας. Ότι δηλαδή δεν μπορούσαν να υποπτευθούν αυτό που στα αλήθεια συνέβαινε αν και η αλήθεια φώναζε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις προσαγωγές. Ποιες από αυτές θα μετατραπούν σε συλλήψεις μένει να φανεί τις προσεχείς ώρες.

Ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης ξεσπάει και στέλνει νέα μηνύματα για όλους και για όλα

Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, επανέρχεται με νέες δηλώσεις. Εμφανίζεται πεπεισμένος πως η αλήθεια δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτά που λέγονται και ακούγονται…

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα σε αυτό το δράμα, που περιμένει απαντήσεις. Ο 30χρονος που από την πρώτη στιγμή στηρίζει την 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, περιμένει να κλείσει η υπόθεση και να κληθεί για κατάθεση. Με δηλώσεις που έκανε στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Alpha, επιχειρεί να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Κυρίως σε εκείνους που με δηλώσεις και μαρτυρίες δίνουν τροφή για σενάρια και συζητήσεις στην Πάτρα και ολόκληρη τη χώρα.

Ο πατέρας των παιδιών από την Πάτρα, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του, αλλά αυτό όπως φαίνεται είναι αδύνατον. Εργάζεται στη μεταφορική εταιρεία, άλλα όσοι τον αναγνωρίζουν τον σταματούν και του ζητούν να τους πει, τι πραγματικά έχει συμβεί πίσω από τους θανάτους της Μαλένας, της μικρής Ίριδας και της Τζωρτζίνας που πέθανε τελευταία τον Ιανουάριο του 2022.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη στον Alpha. Όπως είπε η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου, που μίλησε μαζί του, άκουσε έναν άνθρωπο που δεν έχει όρεξη για ζωή. Παράλληλα αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε κάποια ακόμη πράγματα, για τα οποία δεν έδωσε έγκριση να ειπωθούν δημόσια.

Δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλια και να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα και περιμένει τα αποτελέσματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μια ανάλογη τοποθέτηση έκανε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι με όλα αυτά που ακούγονται έχει γίνει έξω φρενών και πως θα δώσει τις δικές του απαντήσεις, όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου. Όταν κλείσει ο καυτός φάκελος της υπόθεσης από την Πάτρα και εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και μια φίλη της οικογένειας, που υποστήριξε πως ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης ήταν ένας πολύ καλός πατέρας που φρόντιζε και πρόσεχε τα παιδιά του.




Trending