ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στην κατηγορία βιασμού το 2008. H κατάθεση της συζύγου του Ελπίδας Νίνου

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινάει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και σήμερα το Πρωινό πρόβαλε την πρώτη καταγγελία για βιασμό, την απάντηση του ηθοποιού αλλά και την κατάθεση της γυναίκας του, Ελπίδας Νίνου σχετικά με την πρώτη καταγγελία.

Η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

«Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε» δήλωσε η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό.

Όσον αφορά στην σοβαρή κατηγορία του βιασμού το 2008, ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τη προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες όπως ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν με την οικογένεια μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου… Ούτε βέβαια προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται».

Η Ελπίδα Νίνου κατέθεσε για την πρώτη καταγγελία για βιασμό του Πέτρου Φιλιππίδη: «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά. Όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο μου. Συγκεκριμένα στις διακοπές το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου… Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στον χώρο και παρακολουθεί την πρόβα».

Πηγή : gossip-tv.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ