ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

MasterChef: Χαμός στο αποψινό επεισόδιο- Οι αστοχίες και τα κλάματα

MasterChef: Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και βρίσκεται, μετά από καιρό, στη δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η Ελπίδα Μορφούλη, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, όρισε τον εαυτό της πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Μάριος Λιόλιος. Ο Γιάννος Σδούγκας έχει ακόμα την κάρτα ασυλίας στην κατοχή του και είναι και εκείνος ασφαλής από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Οι τρεις τους μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Η ψηφοφορία θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα και συγκίνηση σε κάποιους διαγωνιζόμενους. Είναι όλοι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τις αστοχίες, που οδήγησαν στην ήττα;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καλεσμένο chef Γιώργο Παπαδόπουλο, που φέρνει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να δώσουν προσοχή στο στήσιμο, στις υφές και κυρίως στη γεύση του πιάτου, που καλούνται να αντιγράψουν, ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Κάθε διαγωνιζόμενος είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει αλλά δυστυχώς για κάποιον ή κάποια, η μέρα δεν θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ το trailer της Παρασκευής 25/3:

Πηγή : gossip-tv.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ