ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Μπέττυ Αρβανίτη: Έτσι είναι σήμερα, Ποζάρει μαζί με τον εγγονό της.

Γιαγιά και εγγονός απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Η Μπέττυ Αρβανίτη πέρα από το θέατρο έχει ακόμα μια μεγάλη αγάπη, τον εγγονό της Ερμή.
Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, τον γιο της Αλέξη Σταμάτη, γνωστό συγγραφέα, τον απέκτησε σε μικρή ηλικία και μεγάλωσαν σχεδόν μαζί. Τώρα λοιπόν έχει την ευκαιρία να ευχαριστηθεί όσο μπορεί τον εγγονό της.

Είναι αυτός που της δίνει χαρά. «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Με τον γιο μου, επειδή τον έφερα στον κόσμο τόσο μικρή, μεγαλώσαμε μαζί. Εχουμε μια καταπληκτική σχέση σήμερα, δεν υπήρξα όμως ποτέ η κλασική μαμά. Αφού τώρα, καμιά φορά αν του πω “βάλε μια ζακέτα, βρε παιδί μου”, μου απαντά: “Μα τι έπαθες; Τώρα στα πίσω-πίσω το θυμήθηκες να κάνεις τη μαμά”».

Οι Δευτέρες είναι πλέον αφιερωμένες στον Ερμή. Δεν τις χαλαλίζω για κανέναν. Περιμένω σαν τρελή να δω αυτή την αθωότητα και τη γλυκιά πονηριά μαζί. Και βλέπεις πώς στήνεται το παιχνίδι της ανθρώπινης ψυχής. Ξέρω, βέβαια, ότι δεν θα μάθω ποτέ τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Ναι, αυτή περιέργεια μου δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ. Και πρόκειται για ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Τόσο σημαντικό…», είχε πει σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑgazino.

Ο γιος της, που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Εύα Σιμάτου, απαθανάτισε τη στιγμή που η μητέρα του παίζει με τον Ερμή στο καθιστικό και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram, σχολιάζοντας: «Ο Ερμής παίζει με τη γιαγιά του Μπέττυ».

Ο Αλέξης Σταμάτης κάνει συχνές αναρτήσεις τόσο με τον γιο του όσο και με τη σύζυγό του και αρκετές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

O Αλέξης Σταμάτης είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Εύα Σιμάτου.

Είναι ένα διακριτικό ζευγάρι που απολαμβάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή του ζωή.

Ο Ερμής, 3 ετών, είναι η προτεραιότητα και των δυο τους.

Ο μικρός μαθαίνει πιάνο και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να παίζει με την

αγαπημένη του γιαγιά, που του έχει μεγάλη αδυναμία.

Πηγή : mothersblog.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ