ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

Vegan μήνυσε τους γείτονες της επειδή έκαναν μπάρμπεκιου. Την ενοχλούσαν οι μυρωδιές από τα ψητά ψάρια

Μια χορτοφάγος στη Δυτική Αυστραλία οδήγησε τους γείτονές της στο ανώτατο δικαστήριο με καταγγελίες για τη μυρωδιά του κρέατος και των ψαριών που έψηναν, δηλώνοντας ότι εξετάζει περαιτέρω νομικές ενέργειες σε βάρος τους.
Το δικαστήριο θα εξετάσει τα παράπονα της Τσίλα Κάρντεν για τους γείτονές της. Οι καταγγελίες της αφορούσαν στις μυρωδιές από το μπάρμπεκιου, στον καπνό των τσιγάρων, των καρεκλών που τρίζουν στο πάτωμα, των φώτων που αντανακλούν, στο θόρυβο που κάνουν τα παιδιά τους όταν παίζουν μπάσκετ και στους ήχους που βγάζουν τα κατοικίδια πουλιά τους.

Η Κάρντεν, θεραπεύτρια μασάζ, που ζει στο Περθ, λέει ότι η αυτή η συνεχιζόμενη διαμάχη της έχει στερήσει την ποιότητα ζωής ενώ ισχυρίζεται ότι οι ενέργειες των γειτόνων της είναι σκόπιμες.

«Ψήνουν ώστε να μυρίζω τα ψάρια. Το μόνο που μυρίζω είναι τα ψάρια τους» δηλώνει η ίδια. «Δεν μπορώ να απολαύσω την αυλή μου, δεν μπορώ να βγω εκεί έξω» υποστηρίζει, ενώ συμπληρώνει ότι δεν μπορεί πλέον να κοιμηθεί και θέλει να ζήσει τη ζωή της ειρηνικά.

Η νομική διαμάχη κρατάει από τον Αύγουστο του 2017. Παράλληλα οι γείτονες της υποστηρίζουν ότι έχουν αφαιρέσει το μπάρμπεκιου και τα παιδιά τους έχουν σταματήσει να παίζουν μπάσκετ.

«Οι απαιτήσεις της κυρίας Κάρντεν αποδείχτηκαν ότι δεν ήταν εύλογες» δήλωσε ένας άλλος γείτονας. Ο δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου απέρριψε την έφεση της Κάρντεν τον περασμένο μήνα.

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ