ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Η μέρα της λύτρωσης ξημέρωσε: Σήμερα μιλάει το ανθρωποκτονιών στην Πάτρα

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας και το πόρισμα της άτυπης «επιτροπής Καρακούκη» που έχει αναλάβει να επαναξιολογήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξε η 3,5 ετών Μαλένα, το 2019, εκτιμάται ότι θα ρίξουν άπλετο φως

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η διαλεύκανση της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας και το πόρισμα της άτυπης «επιτροπής Καρακούκη» που έχει αναλάβει να επαναξιολογήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξε η 3,5 ετών Μαλένα, το 2019, εκτιμάται ότι θα ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση και όπως όλα δείχνουν οι αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου.

«Πλησιάζουμε στη λύση του μυστηρίου. Εγώ επιμένω από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για τρεις εγκληματικές ενέργειες», είπε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος και παρέθεσε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνηγορούν ότι οι θάνατοι των παιδιών είναι έγκλημα:

Σε κανένα από τα παιδιά δε διαπιστώθηκε κάποιο σύνδρομο από τους γιατρούς
Κανένα παιδί, πριν τον θάνατό του, δεν παρουσίασε νόσημα που να μπορεί να αποβεί θανατηφόρο
Δεν προέκυψε καμία γνωστή πάθηση στο ιστορικό τους
Έχουμε ακανόνιστη σειρά στον θάνατο των παιδιών. Εάν υπήρχε κάποια γονιδιακή πάθηση, θα έπρεπε να πεθάνουν με τη σειρά: πρώτα το πρώτο παιδί, δεύτερο το δεύτερο και τρίτο το τρίτο κοριτσάκι
Όλοι οι θάνατοι των παιδιών, όλως παραδόξως, έγιναν Σαββατοκύριακο
Στα συμβάντα των παιδιών ήταν παρόντα συγκεκριμένα άτομα, «χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι»
«Οι ιατροδικαστές, από τη μια πλευρά, καλούνται να δώσουν την αιτία θανάτου, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων που κάτι θα μας δώσουν. Από εκεί και πέρα, δουλειά της αστυνομίας είναι να στοιχειοθετήσει αυτή την υπόθεση δολοφονιών αυτών των παιδιών και να φτάσουμε στο τέλος της υπόθεσης», υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα θεωρείται κρίσιμη για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο και έχει διαρρεύσει πως θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν και διώξεις από τον εισαγγελέα, γεγονός που δεν αποκλείεται να έχει και ως συνέπεια την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε περίπτωση που αποδειχτεί εγκληματική ενέργεια.

Πηγη instanews.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ