ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Στην οντισιόν του X Factor ο Μάνος, δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Αυτή τη φορά το νέο στοιχείο που έρχεται στο φως δεν έχει να κάνει με την πορεία των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν τα τρία κοριτσάκια, αλλά με τον πατέρα τους.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» ο Μάνος Δασκαλάκης, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της μεγάλης του κόρης, είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του X Factor στην Αθήνα.

Μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή είπε τα εξής: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».

πηγη: protothema.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ