ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Survivor spoiler (29/3) – Οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το αποκορύφωμα αυτής της εβδομάδας να έρχεται αύριο (30/3) με την αποχώρηση, αλλά πρώτα έχουμε ένα αγώνισμα επικοινωνίας.

Οι καβγάδες και οι έριδες για ακόμη μια φορά δε λείπουν από την ημερήσια διάταξη στο νησί. Όλοι οι παίκτες, είτε παλιοί είτε νέοι, θορυβώδεις ή ήσυχοι, έχουν μπει… στο ίδιο κουβάρι, αφού η ένταση είναι αρκετά μεγάλη μετά από τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι λογικό, άλλωστε, ειδικά για την κόκκινη ομάδα, η οποία έθεσε τους τρεις παίκτες της προς αποχώρηση και θα χάσει για δεύτερη σερί εβδομάδα κάποιο μέλος της, ευελπιστώντας πως στη συνέχεια θα βρει τον τρόπο να αντιδράσει, ώστε να φέρει εκ νέου στη δύσκολη θέση τους «Μπλε».

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Πριν από όλα αυτά, ωστόσο, υπάρχει το αγώνισμα επικοινωνίας, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα έπαθλα, μερικές φορές και πιο σημαντικό από το φαγητό, κάτι που φαίνεται στο πόσο παλεύουν οι παίκτες, ώστε να το αποκτήσουν, αν και εκ νέου θα τσακωθούν.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να επικρατήσει σε αυτό τον αγώνα; Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες, η… παράδοση θα μείνει και η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει αυτό τον αγώνα, παίρνοντας μια ψυχολογική «ώθηση» εν όψει των επόμενων αγωνισμάτων, που θα μετρούν περισσότερο για τη επιβίωση.

πηγη: athensmagazine.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ