ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

Ελκυστική γυναίκα, έβγαινε με 6 άντρες ταυτόχρονα και έφτιαχνε… προίκα από τα δώρα τους

Μια ελκυστική γυναίκα που φέρεται να έβγαινε ραντεβού και να απατούσε έως και έξι άντρες ταυτόχρονα, έγινε διάσημη πρόσφατα στα social media για τις δεξιότητές της στη διαχείριση του χρόνου! Aυτό θα πει time management, είπαν πολλοί!
Η γυναίκα απατεώνας, μια 42χρονη με το επώνυμο Μάο, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο των ειδήσεων στην Κίνα, μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία. Προφανώς, μεταξύ των μηνών Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2021, έβγαινε ραντεβού με έξι μεσήλικες και τους ξεγέλασε να της αγοράσουν πράγματα όπως smartphone, υπολογιστές και ρούχα, καθώς και να απαιτήσουν διάφορα χρηματικά ποσά. Δυστυχώς για εκείνη, ένα από τα θύματα υποψιάστηκε τη συμπεριφορά της, έκανε κάποια έρευνα και τελικά ανακάλυψε την απάτη της.

Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα «Daily Economic News», ένας άνδρας με το επώνυμο Yu ήταν αυτός που αποκάλυψε την… επιχείρηση απάτης της Μάο. Είχε γνωρίσει την πρώην αγαπημένη του στο Yiwu, στην επαρχία Zhejiang, τον Αύγουστο του περασμένου έτους, μετά από επικοινωνία μαζί της σε έναν ιστότοπο γνωριμιών. Παρουσιαζόταν ως διαζευγμένη χωρίς παιδιά σε αναζήτηση μιας σταθερής σχέσης.

Η καλή εμφάνιση και η ευχάριστη προσωπικότητα της γυναίκας έκαναν αρκετή εντύπωση στον Yu από την αρχή, οπότε όταν άρχισε να ζητά διάφορα δώρα και χρηματικά ποσά, εκείνος δεν δίστασε. Έκαναν ήδη σχέδια να παντρευτούν, αλλά όποτε έμπαινε σε λεπτομέρειες για τη συνάντηση με την οικογένειά της, εκείνη έβρισκε πάντα δικαιολογίες για να αναβάλει τα πράγματα.

Πολύ… απασχολημένη για να παρατηρήσει ότι κάτι ήταν περίεργο στη συμπεριφορά του Μάο, ο Yu συνέχισε να παίζει τα παιχνίδια της, γεμίζοντάς της με δώρα και χρήματα. Όμως, αφού της έδωσε χρήματα για να αγοράσει ένα νυφικό καθώς και για τον χώρο του γάμου και τον στολισμό, η γυναίκα έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες για να καθυστερήσει το μεγάλο γεγονός. Τότε ήταν που άρχισε να υποψιάζεται…

Ο Yu ζήτησε να του επιστρέψει όλα τα χρήματα που της είχε δώσει και όταν εκείνη αρνήθηκε, κάλεσε την αστυνομία. Μια έρευνα αποκάλυψε ότι ο Yu δεν ήταν ο μόνος αρραβωνιαστικός. Μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2021, έβγαινε με άλλους πέντε άνδρες και τους εξαπάτησε όλους.

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ