ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Η επικοινωνία της Ρούλας με το Πρωινό και η κραυγή αγωνίας λίγες ώρες πριν την σύλληψή της.

Πάτρα: Με το Πρωινό επικοινώνησε μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλοντας να διαψεύσει ότι έχει επισκεφτεί χαρτορίχτρα ενώ η δημοσιογράφος μετέφερε τα λόγια της και πώς είναι η κατάσταση της.

Αγωνιά να μάθει τι έχει συμβεί ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε στην δημοσιογράφο «έχει χάσει τον ύπνο της»

«Χθες είχαμε ένα μακρύ διάλογο, την πρώτη φορά με πήρε για να μου πει πως δεν έχει επισκεφτεί ποτέ χαρτορίχτρα και πως γενικά οι μαρτυρίες είναι ανυπόστατες. Η ίδια ισχυρίζεται πως «συγγενείς» της πάνε σε όλες τις εκπομπές ενώ στην πραγματικότητα μαζί με τον Μάνο έχουν ελάχιστους συγγενείς.

Μάλιστα για την μαρτυρία σχετικά με την μητέρα του Μάνου ότι δεν την ήθελε, το έχει διαψεύσει και ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τα πεθερικά της». Έπειτα η ίδια της αποκάλυψε πως έχει χάσει τον ύπνο της.

«Μου είπε πως παρακολουθεί τις εκπομπές, δεν είναι ήρεμη έχει χάσει τον ύπνο της. Είναι αναστατωμένη και έχει αγωνία να μάθει τι έχει συμβεί. Η ίδια λέει πως σύντομα θα φανεί η αλήθεια και μάλιστα όταν αναφέρθηκα στις τοξικολογικές, η ίδια είπε πως αυτό το φάρμακο ήταν της αγωγής της. Η γυναίκα ξεκαθάρισε πως δεν είναι γιατρός και δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει. Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί με πολλά προβλήματα, είχε βελτίωση όμως ο εγκέφαλος δεν οξυγονωνόταν».

Πηγή : gossip-tv.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ