ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

“Έχει τη νόσο του Στάργκαρντ…”: Ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος για το πρόβλημα υγείας της κόρης του

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστή στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός” και υποδύεται τον Βλάση Καραπάνο. Ο ίδιος μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στη σύζυγό του και στο πρόβλημα υγείας της κόρης του και τραγουδίστριας, Joanne.

«Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Την υποστήριξα για να πάει στο Voice. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει τη νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση», είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Έχω μια μακρόχρονη σχέση με τη γυναίκα μου, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε όμως πρόσφατα ένα σύμφωνο συμβίωσης, λόγω του covid. Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί για να γιορτάσουν δύο άνθρωποι.

Η κόρη μας πήγαινε σε σπίτια των φίλων της και έβλεπε φωτογραφίες των γονιών τους με νυφικά και κουστούμια και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει μπαμπά θέλω να δω φωτογραφίες από τον γάμο και της είπα πως δεν έχουμε παντρευτεί και έμεινε άναυδη. Η Ιωάννα βαφτίστηκε στα έξι της και αυτό έγινε γιατί η μητέρα μου που έχει πεθάνει το ήθελε και είπαμε να της κάνουμε το χατίρι», είπε ακόμη ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

πηγη: fthis.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ