ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Λιάγκας για Πισπιρίγκου: ” Δεν αντέχω… Θα το πω και ας φάω πρόστιμο από το ΕΣΡ”

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην εκπομπή, σήμερα, Πέμπτη.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής “ένα πράγμα με σοκάρει, σαν γονιό πάνω από όλα. Όπως μας κοιτούν τα παιδιά στα μάτια μας, κρέμονται από εμάς, γιατί αισθάνονται ανασφάλεια οι μικροί. Τα παιδιά κοιτούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους και αισθάνονται ότι είναι ασφαλείς. Το παιδάκι αυτό αρρώσταινε και δεν ήξερε ότι η ίδια η μάνα του το αρρωσταίνει”.
Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση στην Πάτρα

Και συμπληρώνει ο Γιώργος Λιάγκας “αν αποδειχτούν όλα αυτά, γιατί πρέπει να βάζουμε και το «αν», δυστυχώς για να μη μας βάζει πρόστιμο το ΕΣΡ. Και το παιδάκι αυτό κοίταγε τη μάνα του, γιατί θεωρούσε ότι είναι ο θεός του, ο σωτήρας του. Το παιδάκι όταν κοιτάει τη μάνα του δεν έχει αντιστάσεις, γιατί σου λέει «θα μου κάνει η μάνα μου κακό»; Και η μάνα του εικάζουμε ότι τα έπνιγε και τους χορηγούσε το φάρμακο για να τα φαρμακώσει».

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε λόγο για δίκαιη τιμωρία

Για την τιμωρία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε «και άντε να υπάρχει τώρα ποινή και δίκαιη τιμωρία γι’ αυτό. Στη δημοκρατία μας υπάρχει δίκαιη τιμωρία. Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ, τι να πω τώρα, δίκαιη τιμωρία. Να μην πω. Δίκαιη τιμωρία…».

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ