ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Όσα παρουσιάστηκαν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε μια νέα αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, προχώρησε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Παρασκευής στο MEGA.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως «έχουμε την πληροφορία ότι τον Οκτώβριο του 2014 πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, δεν είχαν παντρευτεί ακόμα, έχει προχωρήσει σε καταγγελία σε οργανισμό που ασχολείται με κακοποιήσεις πάιδιών ότι η λίγων μηνών τότε Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι».

«Ο οργανισμός αυτός φέρεται να απευθύνθηκε σε κοινωνικούς λειτουργούς του δήμου Πατρών, σε συγκεκριμένο τμήμα, ενώ υπήρξε και επίσκεψη των κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι λίγο πριν τον γάμο τους. Φέρεται να μην έγινε επισταμένως έλεγχος, να δέχθηκαν κάποιους ισχυρισμούς πως αυτό είναι μια κακοήθεια ενός άλλου προσώπου που δεν ευσταθεί και έτσι σταμάτησε η έρευνα ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να γίνει επανειλημμένος ιατροδικαστικός έλεγχος και αυτή η πλημμελής έρευνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανώς να είχε αποτρέψει τον θάνατο του παιδιού» συμπλήρωσε ο κ. Λαμπρόπουλος στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι εξελίξεις με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζουν να καθηλώνουν…

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ