ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η στιγμή που η αδερφή της πετάει εκνευρισμένη τα λουλούδια από την είσοδο του σπιτιού τους (vid)

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου άνοιξε το σπίτι της οικογένειας για να πραγματοποιηθεί έρευνα από Εισαγγελέα – Ο εκνευρισμός της με τα λουλούδια στην είσοδο
Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την σύλληψή της για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ποικίλλες. Κάποιοι έγραψαν «θάνατος» έξω από το σπίτι, ενώ μερικοί άφησαν λουλούδια και κεριά στο κατώφλι στη μνήμη των παιδιών που έχουν φύγει από τη ζωή.

Σήμερα, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου 27, λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι. Μαζί τους βρισκόταν η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδελφή της κατηγορουμένης. Η αδελφή της Ρούλας βγήκε από το όχημα και συνοδεία των ανθρώπων της ασφάλειας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, ώστε να πραγματοποιηθεί έρευνα στο σπίτι.

Αξιοσημείωτο ήταν όμως, πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, όταν αντίκρισε τα λουλούδια και τα κεράκια που ήταν τοποθετημένα στην πόρτα στη μνήμη των τριών κοριτσιών, άρχισε να τα πετά εκνευρισμένη. Μάλιστα, μερικά από τα λουλούδια κατέληξαν στο πεζοδρόμιο.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 12:20 του παρακάτω βίντεο:

Πηγή : protothema.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ