ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το βίντεο που έμεινε στο αρχείο για 39 ημέρες και το έχουν δει ελάχιστοι μέχρι σήμερα

Το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγράφεται από κάμερες στην Πάτρα και το επίμαχο βίντεο μένει στο αρχείο, μένει να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας…
Ήταν βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου όταν τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την ύπαρξη τοξικού αερίου στο αίμα της Τζωρτζίνας είχαν βγει στον αέρα του διαδικτύου (τα οποία στη συνέχεια διαψεύστηκαν) και έδιναν άλλη τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Εκείνο το βράδυ κάμερες είχαν βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου και κατέγραψαν την έντονη αντίδραση της μητέρας. Το βιντεοσκοπημένο υλικό παρέμενε στο αρχείο και δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, αφού δεν υπήρχε καμία δίωξη και καμία κατηγορία σε βάρος της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την δημοσιοποίηση τότε αυτών των πληροφοριών βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του τότε δικηγόρου της και υποστήριζε όσα αναφέρει μέχρι και σήμερα. «Δεν πιστεύω ότι λένε πως έκανα αυτό στα παιδιά μου». Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον δικηγόρο της, επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην ερώτηση που της απηύθυνε δημοσιογράφος για όλα αυτά που λέγονταν και γράφονταν η αντίδρασή της ήταν χαρακτηριστική. Γύρισε προς την ταράτσα του τριώροφου σπιτιού στο οποίο μένει και είπε «Αν ήμουν μόνη, θα έπεφτα από εκεί πάνω…». Την ίδια στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και τον ενημέρωνε για την πολιορκία από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Δείτε το βίντεο του thebest.gr:

Πηγη e-radio.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ