ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Master Chef : Πήρε φωτιά το Twitter για την 3η δοκιμασία επιστροφής – «Με το στανιό να μπει ο Γρηγόρης»

Τα τετ α τετ των δύο φίλων δεν πέρασε ασχολίαστο από τους fans του διαγωνισμού μαγειρικής

Τρίτη μέρα επιστροφών είναι η σημερινή στο MasterChef, με μία λευκή ποδιά ακόμα να παραμένει χωρίς κάτοχο!

Η Ελπίδα, ο «Μπόμπαινας», ο Νίκος και η Βασιλική είναι οι τέσσερις που πέρασαν από προηγούμενες δοκιμασίες, ενώ σήμερα ήταν να διεκδικήσουν την ποδιά ο Γρηγόρης, ο Στέφανος και η Αναστασία.

Ωστόσο, δύο μπήκαν στην κουζία και αυτοί ήταν ο Γρηγόρης και ο Στέφανος. Κατά την είσοδό τους, η πλειοψηφία των ανδρών του διαγωνισμού κατέβηκε από τον εξώστη και έπιασε τον Γρηγόρη για να τον στηρίξει.

Μάλιστα, ο Μάριος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Γρηγόρη, τον έπιασε από το κεφάλι του είπε χαρακτηριστικά ότι δεν «θα το περάσεις μόνος σου» και τον φίλησε στο μέτωπο. Στήριξη είχε ο Γρηγόρης τόσο από τον Γιάννο, όσο και από τον Χριστόφορο και τους υπόλοιπους.

Όσο για την απουσία της Αναστασίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε: «Η Αναστασία λείπει, θα ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά λόγω των εξελίξεων στη γεννέτειρά της την Ουκρανία, έπρεπε να υποστηρίξει την οικογένειά της και τη μητέρα της. Καταννοούμε και είμαστε μαζί της σε όλο αυτό».

Βγήκαν τα φτυάρια στο Twitter
Έκραξαν την παραγωγή οι Twitterαδες, τονίζοντας ότι προκειμένου να μπει ο Γρηγόρης ξανά μέσα στο παιχνίδι, θα γίνουν άπειρες δοκιμασίες.

Πηγή : znews.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ