ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Γιατί κατασχέθηκε και το καναρίνι από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Έρευνα πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων πήραν μαζί τους και το κλουβί με το καναρίνι που υπήρχε στο σπίτι.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία της ιστοσελίδας thebest.gr, άνδρας της Ασφάλειας κρατά το κλουβί στα χέρια του. Κάποιοι υπέθεσαν ότι οι αστυνομικοί πήραν το ωδικό πτηνό προκειμένου να μην πεθάνει από ασιτία στο άδειο σπίτι, αφού δεν υπάρχει κανείς για να το φροντίζει. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, οι αστυνομικοί το πήραν για να εξετάσουν το κλουβί για τυχόν ουσίες.

Το καναρίνι, παίρνει το δρόμο για το αυτοκίνητο της Ασφάλεας. Προφανώς δεν το πάνε στην Ασφάλεια για να «κελαηδήσει» (αν και κατά πολλούς θα έχει «δει» και «ακούσει» πολλά) μα για να τύχει φροντίδας, αφού πια δεν είναι κανείς στο σπίτι για να το φροντίσει… Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία του thebest, ο άνδρας της Ασφάλειας κρατά το κλουβί

Σημειώνεται ότι η έρευνα των στελεχών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου διήρκεσε 2,5 ώρες, ενώ παρούσα ήταν και η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Όταν η αδελφή άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, καταγράφηκε να παίρνει και να πετάει εκνευρισμένα κάποια από τα λουλούδια που είχαν αφήσει στην εξώπορτα του σπιτιού γείτονες, στη μνήμη των παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 50 ηρεμιστικά χάπια

– 1 smart τηλεόραση

– συσκευές κινητών τηλεφώνων

– ένα laptop

– ένα tablet

– βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Στις ηλεκτρονικές συσκευές αναμένεται να διενεργηθεί εξονυχιστικός έλεγχος, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

πηγη: tilestwra.com

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ