ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

Πισπιρίγκου: Τι συμβολίζουν τα τατουάζ που έχει – Τι λέει ο άνθρωπος που της τα έκανε

«Στα όρια της ψυχρότητας» χαρακτήρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου ο άνθρωπος που έκανε τα τατουάζ της.
Άλλος ένας άνθρωπος έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα κατέθεσαν οι γιατροί με τους οποίους ήρθε σε επαφή η κατηγορούμενη πλέον, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που «χτύπησε» τα τατουάζ στην 33χρονη, έκανε λόγο για μια γυναίκα με συμπεριφορά «στα όρια της ψυχρότητας», ενώ όταν τη σύγκρινε με άλλους πελάτες του οι οποίοι θέλησαν να αποτυπώσουν επάνω τους κάποιο αγαπημένο πρόσωπο το οποίο έχουν «χάσει», είπε πως «φερόταν αρκετά διαφορετικά».

Ο κ. Γιώργος Βέρρας, όπως είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάει στο στούντιο που διατηρεί στην Πάτρα προκειμένου να κάνει το τατουάζ της Μαλένας, όταν είχε φύγει από τη ζωή το παιδί: «Μαζί με της Μαλένας είχε κάνει και το όνομα της Τζωρτζίνας, και αργότερα ήρθε κι έκανε το τατουάζ για την Ίριδα, όταν απεβίωσε το μωρό.

Τότε ήταν η εποχή που θα έβγαινε η Τζωρτζίνα από το νοσοκομείο, μετά την εγκεφαλοπάθεια κι έκανε και το καρδιογράφημα με το Life Goes On. Έκανε μια καρδιά, το καρδιογράφημα και τον σταυρό» είπε ο ιδιοκτήτης του στούντιο.

Σχετικά με την εντύπωση που αποκόμισε από την επαφή που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο καλλιτέχνης είπε χαρακτηριστικά πως «Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι εμένα δεν μου φαινόταν μια γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της. Ήταν στα όρια της ψυχρότητας».

Ενώ καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «στους προηγούμενους που είχαν έρθει να κάνουν ανάλογα τατουάζ, είτε για παιδί είτε για άλλο δικό τους πρόσωπο που είχαν χάσει, φαίνονταν έντονα τα συναισθήματά τους, και είναι λογικό. Στη συγκεκριμένη γυναίκα δεν τα είδα».

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ