ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Φως στο Τούνελ: Η πρώτη εκπομπή πριν 27 χρόνια – Η Νικολούλη μπροστά από μια βιβλιοθήκη ξεκίνησε να «χτίζει τον μύθο»

Φως στο Τούνελ: Η εκπομπή που παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη για 27 χρόνια στην τηλεόραση και έχει δημιουργήσει τον δικό της «μύθο» στο είδος της και φυσικά έχει τους φανατικούς τηλεθεατές!

Το «Φως στο Τούνελ» σάρωσε την Παρασκευή 1η Απριλίου σε τηλεθέαση, με 1 στους 2 να βλέπουν την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή τις εξελίξεις με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μετά και τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης –ηλικιακά- κόρης της, Τζωρτζίνας, σε ηλικία 9 ετών, στα τέλη Ιανουαρίου.

Μάλιστα, σε κάποιο τέταρτο της εκπομπής «εκτοξεύτηκε» και στο 61,3%.

Σχεδόν όλοι οι φανατικοί της εκπομπής, άλλωστε, περίμεναν πως και πως την χθεσινή μέρα, της εκπομπής της στο MEGA για να δουν τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση που διαφαίνεται ως το έγκλημα του αιώνα, με την φερόμενη παιδοκτόνο, την 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Αγγελική Νικολούλη δικαίωσε τις προσδοκίες και με νέες αποκαλύψεις και ντοκουμέντα εισέφερε και νέα στοιχεία στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και αναμένεται να μείνει στην ιστορία των εγκλημάτων της χώρας.

Εξάλλου, από τις 3 Οκτωβρίου του 1995, όταν και προβλήθηκε η πρώτη εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη ξέρει πολύ καλά πως να κάνει τηλεόραση, αλλά κυρίως παράλληλα να ερευνά και σε πολλές περιπτώσεις να λύνει εκείνη το γρίφο άλυτων υποθέσεων.

Με αρχή, λοιπόν, την 3η Οκτώβρη 1995, όταν είδαμε την Αγγελική Νικολούλη μπροστά από μια βιβλιοθήκη και δίπλα σε ένα γραφείο και με ένα σαλόνι, παραδίπλα, κάτι «σαν το σπίτι μας»-όπως είπε η ίδια-παρουσιάστηκε το τηλεοπτικό κοινό η εκπομπή που έμελλε να «γράψει» τον δικό της «μύθο» στην ελληνική τηλεόραση και-που συνεχίζει να γράφει μέχρι σήμερα, το «Φως στο Τούνελ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρώτη εκπομπή «Φως στο Τούνελ»:

πηγη: thecaller.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ