ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Survivor διαρροή 3/4: Οριστικό spoiler. Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία της εβδομάδας.

Το Sportime πιστό στο ραντεβού τους σας έχει το μεγάλο spoiler για την ομάδα που παίρνει την πρώτη ασυλία!

Survivor διαρροή 3/4: Ένας χαμός αναμένεται να γίνει για ακόμη μία φορά στο Survivor, με το trailer του ριάλιτι να μας προϊδεάζει κατάλληλα για το τι θα ακολουθήσει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά, βλέπουμε την μπλε ομάδα να είναι στα μαχαίρια και να κοντράρονται σχεδόν όλοι ανοιχτά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο τελευταίος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά την πορεία του στο Survivor.

Ο Τάκης και ο Τάλα, του κάνουν επίθεση με τον δεύτερο μάλιστα να του λέει ότι θα πρέπει να ζητήσει κανονικά συγνώμη από όλη την ομάδα.

Από την άλλη οι Κόκκινοι δείχνουν μία ηρεμία μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας και πλέον κοιτάζουν λίγο πιο θετικά τα πράγματα.

Survivor διαρροή 3/4: Ποια ομάδα θα πάρει την 1η ασυλία;
Τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντως ο μεγάλος αντίπαλος δεν θα είναι για τον καθένα η αντίπαλη ομάδα αφού και ο καιρός θα είναι ένα πολύ σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο της προς τη νίκη.

Κόκκινοι και Μπλε λοιπόν, θα πρέπει να αγωνιστούν χωρίς να κοιτούν τι έγινε στους προηγούμενους αγώνες με μοναδικό στόχο το τοτέμ της ασυλίας που θα τους κρατήσει ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν άλλουςνα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν, ωστόσο ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο κάνει τη μεγάλη ανατροπή και δίνει την ασυλία στους Κόκκινους. Οριστικό και άκρως επιβεβαιωμένο spoiler. Οι κόκκινοι κερδίζουν την ασυλία της πρώτης εβδομάδας.

Σίγουρα πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε η απουσία του Άρη Σοϊλέδη. Ο καλύτερος παίκτης του ριαλιτι υποφέρει από τραυματισμό στον ώμο. Με άλλα λόγια, δεν μπορεί να αγωνιστεί για τις επόμενες μέρες. Αυτό σημαίνει πως οι μπλε αναμφίβολα χάνουν μεγάλη δύναμη. Διότι, το να κερδίσουν τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τον ΣοΪλέδη δεν εμοιαζε πιθανό.

Το σίγουρο είναι για ακόμα ένα βράδυ θα δούμε το Survivor να σαρώνει την τηλεθέαση!

Πηγή : sportime.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ