ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Η Ελένη Πετρουλάκη στα 51 φόρεσε το μαγιό της και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές για το απίστευτο κορμί της

Σε καλοκαιρινό mood η γνωστή γυμνάστρια

Φωτογραφία με μαγιό ανέβασε στο Instagram η Ελένη Πετρουλάκη, που στα 51 της διατηρεί ένα καλλίγραμο κορμί. Οι σούπερ αναλογίες της τρέλαναν τους followers της που την αποθέωσαν, ενώ εκείνη παρότρυνε τον κόσμο να αγαπήσει το σώμα του και με μεθοδικές κινήσεις να φτιάξει το σώμα που ονειρεύεται, λίγους μήνες πριν την έλευση του καλοκαιριού.
Η ανάρτηση:

 

 

Πλησιάζοντας προς την αγαπημένη μου και πιστεύω πολλών περίοδο του χρόνου το καλοκαίρι όλοι μας θα πρεπει να φροντισουμε λίγο περισσότερο τη διατροφή μας ,να εντάξουμε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητα μας και να προσπαθούμε να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Αν θέλετε κι εσείς να φορέσετε το μαγιό σας θα πρέπει να ξέρετε οτι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, καθώς με μεθοδικές κινήσεις, θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !

Θελω να ξεκαθαριστεί πως δεν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες. Δεν υπάρχει το ένα και μοναδικό κορμί, καθώς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή ( και αυτή είναι η ομορφιά της ) & έχει διαφορετικές ανάγκες. Συνεπώς, δε χρειάζεται να σας πιάνει πανικός κι υστερία ( αρκετά όσα συμβαίνουν γύρω μας ) απλά να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας και να τον φροντίσουμε λίγο περισσότερο τώρα !
Ότι χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου ❤️

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ