ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Survivor διαρροή 4/4: Οριστικό spoiler! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία της εβδομάδας.

Έχουμε το οριστικό Spoiler για το πια ομάδα θα πάρει τη 2η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor!

Survivor διαρροή 4/4: Ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο έχουμε σήμερα στο Survivor, που πραγματικά τα έχει όλα.

Αρχικά όπως είδαμε στο trailer του Survivor, οι κόντρες στους Μπλε παραμένουν, κάτι που συνεχίζεται εδώ και μέρες και φαίνεται και στα highlights του Survivor.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει μπει στο στόχαστρο όλων των συμπαικτών του σχεδόν, αφού δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι δείχνουν αρκετά πιο ήρεμοι και φαίνεται ότι έχουν βρει τον εαυτό τους, παίρνοντας την πρώτη ασυλία τον βράδυ της Κυριακής.

Survivor διαρροή 4/4: Χαμός για τη δεύτερη ασυλία!
Οι δύο ομάδες πρέπει να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Σίγουρα πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό αγώνισμα που θα κρίνει αν σίγουρα οι Μπλε θα χάσουν ένα παίκτη τους ή τον ίδιο κίνδυνο θα έχουν και οι Kόκκινοι.

Το αγώνισμα είναι πάρα πολύ απαιτητικό και όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό τους εαυτό, Ενώ όπως είπαμε δεν λείπουν και οι τραυματισμοί.

Οι Μπλε αυτή την εβδομάδα δεν έχουν το μεγαλύτερο τους όπλο τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είναι εκτός για τις επόμενες μέρες, κάτι που σίγουρα τους αποδυναμώνει πάρα πολύ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν την κόκκινη ομάδα να είναι αυτή που παίρνει και τη δεύτερη ασυλία, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor διαρροή 4/4: Επεισοδιακό το συμβούλιο του νησιού!
Έτσι, οι Μπλε θα πρέπει να βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να αποφασίσουν ποιος παίκτης θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Αυτός θα ακολουθήσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που βγήκε από την κάλπη της Κυριακή, ενώ η Σοφιάνα θα πρέπει να δώσει και ακόμα έναν συμπαίκτη της έχοντας την ατομική ασυλία.

Ωστόσο τα πάντα θα επισκιαστούν από το πολύ δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια, με το σοκ να είναι πραγματικά τεράστιο.

Πηγή : sportime.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ