ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

Αντώνης Κανάκης: Φτάνει πια, δεν θέλουμε να βλέπουμε άλλο τα πρόσωπά τους

Έξαλλος ο παρουσιαστής με το πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χειρίζονται την υπόθεση της Πάτρας
Ράδιο Αρβύλα – Αντώνης Κανάκης: Φτάνει πια, δεν θέλουμε να βλέπουμε άλλο τα πρόσωπά τους

Με αφορμή την ολοκλήρωση του «Ράδιο Αρβύλα» σε λίγες ημέρες για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια ιδιαίτερη τοποθέτηση για την υπόθεση στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε έξαλλος με το πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χειρίζονται το θέμα και απασφάλισε στο αποψινό «Ράδιο Αρβύλα».

«Είναι 7+1 εκπομπές με τη σημερινή. Ο λόγος που τελειώνουμε νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, είναι η δυσκολία που έχει μια σατιρική εκπομπή. Περισσότερο σε επίπεδο δημιουργικότητας, όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση. Στενοχωριόμαστε κάθε φορά που φτάνουμε στο τέλος και χάνουμε αυτόν τον αέρα. Περνάμε πάρα πολύ ωραία αυτή τη μία ώρα στο Ράδιο Αρβύλα, όσο κι αν μας δυσκολεύει το να φτάσουμε εδώ» είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε:

«Φέτος όμως πραγματικά υπάρχει μια άλλη όψη στο νόμισμα. Όχι ότι δεν θα στενοχωρηθούμε και πάλι, αλλά δεν σας το κρύβω ρε παιδιά συγγνώμη θα ανακουφιστούμε και λίγο γιατί δεν αντέχεται όλο αυτό το γύρω γύρω. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή που πρέπει να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα. Δεν αντέχεται άλλο. Θέλουμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο. Κάθε μέρα η τοξικότητα κι ο θυμός είναι όλο και περισσότερος. Εγώ έχω θυμώσει πάρα πολύ. Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα Μ.Μ.Ε σε αυτόν το βαθμό. Εν μέρει το περιμέναμε…Υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις εκπομπών, που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους. Φτάνει πια, δεν μπορούμε άλλο και δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πρόσωπά τους. Είναι μια ανυπόφορη κατάσταση αλλά δεν μπορείς, γιατί είναι παντού. Πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση» ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης.

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ