ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης-Προειδοποίηση : Τραγικός ο Απρίλιος για 4 ζώδια

Οι μηνιαίες προβλέψεις του
Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε με εμπόδια, όμως σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα αφήσει ακάλυπτες κάποιες ανάγκες μας, δεν παύει όμως να έχει και σημαντικές ευκαιρίες. Ποια ζώδια λοιπόν δεν θα περάσουν ευχάριστα τον μήνα τους; Ποια όμως θα το γιορτάσουν και με το παραπάνω;

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη
Κριός
Ο μήνας του Πάσχα και των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς περιλαμβάνει προκλήσεις στις οποίες πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία και πολλές φορές και κατανόηση. Υπάρχουν τομείς στους οποίους θα γίνουν αναγκαστικές προσαρμογές, ενώ η καθημερινότητα θα σας προβληματίζει με τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται. Αποφύγετε να είστε παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας, ιδιαίτερα όταν σας προκαλούν και όταν το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Ο Ποσειδώνας και ο Δίας στους Ιχθύς θα επηρεάσουν με έναν απρόβλεπτο τρόπο τα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να έχετε προνοήσει για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει και να σας αναστατώσει σε αυτόν τον τομέα.

Ταύρος
Η καθημερινότητα μέχρι το Πάσχα προβάλει αρκετές ανησυχίες στην πορεία της, ιδιαίτερα για θέματα τα οποία είχατε προγραμματίσει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ενέργειες που θα εξυπηρετούσαν τους στόχους και τους σκοπούς σας. Παρόλα αυτά, αρκετοί θα έχετε μερικές επιμέρους επιτυχίες και αυτό θα οφείλεται κυρίως στη δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Οι γιορτές του Πάσχα θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε δεσμούς φιλίας και αγάπης, αλλά θα σας κουράσουν με τις μετακινήσεις, ή τις αλλαγές αυτών που έχετε προγραμματίσει. Η έκλειψη του Ήλιου στις 30 στο ζώδιό σας, επηρεάζει ευαίσθητα θέματα και χρειάζεται προσοχή στην αντιμετώπισή της.

Δίδυμοι
Ο Απρίλιος είναι μήνας αρκετά αιχμηρός για τα ενδιαφέροντα, τις υποχρεώσεις και τα σχέδιά σας και πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, αν θέλετε να τα καταφέρετε, ανάλογα πάντα με τις συνθήκες που επηρεάζουν την πρόοδό σας. Οι περισσότεροι θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και μεθοδικοί. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς έχουν τη δύναμη να σας παραπλανήσουν και πρέπει να ελέγχετε τις πληροφορίες, ή να προβλέπετε τα εμπόδια που θα συναντήσετε εξ αιτίας κάποιας σας αδημονίας. Οι μέρες του Πάσχα σας προσφέρουν δυνατότητες ανανέωσης και χαλάρωσης. Ο μήνας κλείνει με έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 και αυτό είναι μια δυνατή εκδοχή ανησυχίας.

Καρκίνος
Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιδιώξετε αλλαγές και βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, που χρειάζονται όμως, αφοσίωση, αποφασιστικότητα και κούραση. Η συμπόρευση του Άρη και του Κρόνου από τον Υδροχόο επηρεάζει τον χαρακτήρα σας με αρκετά ξεσπάσματα νεύρων και ψυχοσωματικών λειτουργιών. Οι μέρες του Πάσχα θα σας προσφέρουν μια μικρή ανάπαυλα από ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά δεν θα σας αφήσουν χωρίς έγνοιες για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη / έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 του μήνα ρίχνει αυλαία σε μια φιλοδοξία, ή μια σχέση, όχι απαραίτητα ερωτική, που έπρεπε να είχε τελειώσει από καιρό.

Λέων
Οι προσωπικές σας ανησυχίες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο τον Απρίλιο και θα απασχολήσουν μεγάλο μέρος του δυναμισμού σας. Κάποιοι έχετε περάσει δοκιμασίες στη σχέση, ή έχετε παρεξηγηθεί με ανθρώπους που συναναστρεφόσαστε καθημερινά. Βάλτε όμως όσο νερό χρειάζεται στο κρασί σας και κάντε κινήσεις επανόρθωσης. Ο μήνας σας βοηθά να εντοπίσετε τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας και όσο γρηγορότερα τις καταλάβετε, τόσο γρηγορότερα θα απαλλαγείτε από ένα ασύμφορο κόστος. Οι μέρες του Πάσχα θα σας ωφελήσουν ψυχικά και συναισθηματικά, αλλά θα αυξήσουν τα έξοδά σας. Ο μήνας κλείνει με έκλειψη Ηλίου στις 30 και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε λόγια και έργα.

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στη βελτίωση των πρακτικών ζητημάτων και στην αναζήτηση ποιοτικού χρόνου για εσάς και τους αγαπημένους σας. Η περίοδος που προηγήθηκε ανέδειξε την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα και να τα κρατάτε στην πραγματική τους διάσταση. Άρης και Κρόνος στον Υδροχόο σας παρακινούν να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με ότι σας αγχώνει και ότι σας εμποδίζει και σας καθυστερεί. Οι μέρες του Πάσχα θα σας φέρουν κάποιες δόσεις χαράς και αισιοδοξίας. Ο μήνας κλείνει με έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και σας υποδεικνύει αδυναμίες που πρέπει να καταπολεμηθούν από εδώ και πέρα και ποιους από τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας πρέπει να ασφαλίσετε.

Ζυγός
Ο Απρίλιος σας βοηθά να είστε πρακτικοί και αντικειμενικοί με τα θέματα που αντιμετωπίζετε σε όλους τους τομείς. Πολλά είναι αποτέλεσμα παλαιότερων αποφάσεων και επιδιώξεων και τώρα θα αποδείξετε πόσο ικανοί είστε να χειρίζεστε πολύπλοκες καταστάσεις. Δώστε σωστές προτεραιότητες, κρατηθείτε μακριά από εστίες έντασης και, προπαντός, προστατέψτε την υγεία σας, σωματική και ψυχική. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς θα σας βάλουν σε μια τροχιά ανάπτυξης αλλά με διαφορετικές ταχύτητες τη φορά. Όσοι έχετε μια σταθερή και δοκιμασμένη σχέση θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να μιλήσετε για γάμο στο εγγύς μέλλον. Το Πάσχα δημιουργεί ευκαιρίες συνεννόησης, επικοινωνίας, ταξιδιών και μετακινήσεων.

Σκορπιός
Ο Απρίλιος είναι πιο ουσιαστικός απέναντί σας αρκεί να είστε ευέλικτοι και να ξεπεράσετε κάποιους σας ενδοιασμούς, κυρίως για τις σχέσεις σας με ανθρώπους που τώρα διέρχονται μια φάση που δεν την καταλαβαίνετε και δυσκολεύεστε να την δικαιολογήσετε. Αισθηματικά αποφύγετε ερμηνείες που δημιουργούν παρεξηγήσεις και ανεπιθύμητες εντάσεις. Οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις και να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας από κάποιες νέες πηγές. Οι μέρες του Πάσχα θα έχουν ενδιαφέρον, αλλά καλό θα ήταν να έχετε και εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που η επιρροή της έκλειψης Ηλίου/ Νέας Σελήνης στις 30 εκδηλωθεί νωρίτερα σε υποθέσεις που τρέχουν και σας απασχολούν.

Τοξότης
Ο Απρίλιος είναι μήνας που θα φέρει γεγονότα και αλλαγές που, άλλες θα συνδυαστούν με την αισιόδοξη και αποτελεσματική φύση σας και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ άλλες θα σας προβληματίσουν ακόμα περισσότερο και θα σας κρατήσουν μακριά από τους στόχους σας. Η βελτίωση της καθημερινότητάς σας είναι θέμα αποφασιστικότητας που θα σας απαλλάξει από αγκυλώσεις του παρελθόντος, ή θα βάλει στην πραγματική τους βάση τους φόβους που κυριαρχούν αυτήν την περίοδο. Το Πάσχα θα έχει ανανεωτικό χαρακτήρα , αλλά δεν θα είναι ανέφελο καθώς ακολουθείται από έκλειψη Ηλίου / Νέα Σελήνη την τελευταία μέρα του μήνα.

Αιγόκερως
Οι πιο αποφασιστικοί από εσάς θα πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και θα τις οδηγήσετε εκεί που πρέπει. Το περιβάλλον σας θα είναι αρκετά διστακτικό, αλλά αν το ακολουθήσετε στους ενδοιασμούς του, δεν θα έχετε κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Λειτουργήστε όπως έχετε μάθει να λειτουργείτε και προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά που πρέπει. Από την άλλη, θα κάνετε και ορισμένες επιτυχείς προοδευτικές και αναπτυξιακές κινήσεις που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας στο προσεχές μέλλον. Η περίοδος του Πάσχα σας προσφέρει ευκαιρίες ξεκούρασης, πράγμα σημαντικό για τους πιο πολυάσχολους από εσάς. Ευνοεί επίσης τους εποχικά εργαζόμενους και εκείνους που ξεκινούν με νέο αντικείμενο στη δουλειά τους.

Υδροχόος
Βρίσκεστε σε μια περίοδο που πρέπει να κάνετε επιλογές. Παρά το γεγονός ότι θα προτιμούσατε να εξελίσσονται όλα φυσιολογικά, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες βαθιές τομές και να αλλάξετε συνήθειες της καθημερινότητας, ακόμα και κατευθύνσεις που θεωρείτε ότι εξυπηρετούν τους σκοπούς σας. Προσωπικά και αισθηματικά θα σας απασχολήσουν εναλλάξ και κατά περιόδους και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο περνάτε θέσεις και απόψεις, ιδιαίτερα στην οικογένεια. Οι μέρες του Πάσχα χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό εκ μέρους σας, ιδιαίτερα αν έχετε το ρόλο του οικοδεσπότη. Ο μήνας κλείνει με έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις και λάθος συμπεριφορά και επιδιώξεις.

«Από τις 06/04 αλλάζει…»
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μιας που ανέφερα πως ο Απρίλης έχει ζουμί, στρώθηκα να δω τι εννοεί ο ποιητής, όχι τίποτα άλλο μη μας βρει τίποτα στα ξαφνικά, έχουμε και μια ηλικία!

Ο Απρίλης λοιπόν, ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Ποδαρικό που μας ανάβει φωτιές σε όλα τα επίπεδα! Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται επίσης στον Κριό, που σημαίνει πως ξεσηκωνόμαστε για τα καλά, έχουμε επιθυμίες δυνατές, ο πήχης ανεβαίνει, οι στόχοι γίνονται ακόμα πιο δύσκολοι, εφικτοί και καθόλου ακατόρθωτοι! Και όλα αυτά αφορούν, κυρίως τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα! Μέχρι στιγμής, όλα μια χαρά!

Για λίγες ημέρες ακόμα η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, ετοιμάζει τα μπογαλάκια της, θέλει οπωσδήποτε να πάει στους Ιχθύες, γιατί η άνοιξη θέλει αγάπες και λουλούδια! Με πιάνετε τι σας λέω; Τόση παγωνιά, ποιος την άντεξε;;; Καιρός η Αφροδίτη να φορέσει τα ανοιξιάτικα, αέρινα φουστάνια της! Από τις 06/04 αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο ρομαντικό!

Αυτό δεν αρέσει και τόσο στον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο! Φαντάζομαι πως στραβώνει με την αποχώρησή της, οπότε στρέφει την προσοχή του στον Άρη, που βρίσκεται ακόμα στον Υδροχόο και δίνει υπόσχεση πως για δεκαπέντε μέρες, θα μας κάνει τη ζωή ποδήλατο! Μέχρι δηλαδή να φύγει και ο Άρης 15/04!
Από τη μια λοιπόν έχουμε τη διάθεση να απογειωθούμε, να το παλέψουμε, να κάνουμε μια νέα αρχή, από την άλλη όμως, πολλά τα εμπόδια που θα προκύψουν και οι συμπεριφορές του κόσμου, όχι και τόσο ωραίες! Θα πέσουν και κάτι προδοσίες, επειδή στις δουλειές δεν υπάρχουν φιλίες, αλλά μόνο το ποιος είναι ο καλύτερος! Μόλις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, το σύμπαν θα ηρεμήσει.. να μου το θυμηθείτε!

Ωστόσο ο Δίας και ο Ποσειδώνας, έχουν σκοπό να μοιράσουν πολλά όμορφα δώρα σε όλους εμάς! Τα ζώδια του Νερού και της Γης έχουν την τιμητική τους, αλλά κατά βάθος η επιρροή αυτή είναι θετική για όλους! Και ξαφνικά Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας, στους Ιχθύες, από τις 16/04 και μετά κάνουν θαύματα! Μας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να νιώσουμε ευτυχισμένοι και πλήρεις! Κάποιοι βρίσκουν τη δουλειά των ονείρων τους, κάποιοι ένα σύντροφο ζωής! Γεμίζουν και οι τσέπες από χρήμα, οπότε την υγεία μας να έχουμε και όλα βαίνουν καλώς! Ας πω καλύτερα πως η φάση γίνεται super duper!

Προκύπτει και μια Πανσέληνος στο Ζυγό, φαντάζομαι πως οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα, οι επιθυμίες μας πιο βαθιές από ποτέ!

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, μας προσγειώνει κάπως ανώμαλα πίσω στη Γη, γιατί ωραίες οι πτήσεις, είναι όντως συναρπαστικές, αλλά η βάση, βρίσκεται πάντα στη Γη! Τα γνωστά θεμέλια! Υπάρχει φως! 🌞

φιλάκια..

Πηγή : youweekly.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΖΩΔΙΑ

ΠΑΝΩ