ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Ο Κατερινόπουλος «στρίμωξε» τη μητέρα της Πισπιρίγκου, έβαλε τα κλάματα και κατέρρευσε (video)

Πάτρα: Σε ζωντανή σύνδεση μίλησε η Ελένη Πισπιρίγκου, μητέρα της Ρούλας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Τρίτης (5/4).

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος της έκανε μια ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

«Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Σας βλέπουμε να μιλάτε στα κανάλια, γιατί δεν έχουν μιλήσει και οι συμπέθεροι; Τους γνωρίζετε τόσα χρόνια. Γι΄αυτό σας ρώτησα. Πού είναι οι συμπέθεροι; Δεν έχουν πόνο;», της είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό», είπε κλαίγοντας η Ελένη Πισπιρίγκου και λίγο μετά σημείωσε ότι μπορεί να έχουν πάρει αυτή τη γραμμή από τους δικηγόρους τους.

«Δεν μπορεί να μην ξέρετε, είστε συμπεθέροι τόσα χρόνια», είπε λίγο μετά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή του STAR εδώ:

 

Κατέρρευσε η μητέρα της Πισπιρίγκου ζωντανά στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Το παιδί μου είναι αθώο»

Πάτρα: Σε απευθείας σύνδεση με τις Αλήθειες με τη Ζήνα, μίλησε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης (5/4).

Η ίδια κατέρρευσε και μάλιστα αυτό ήταν και κάτι που επεσήμανε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη.

Ζήνα μητέρα Πισπιρίγκου«Το παιδί μου το ξέρω. Μιλήσαμε με τα μάτια, δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι αθώο», είπε αρχικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ίδια είπε ότι στηρίζει την κόρη της και δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη. Μάλιστα, επεσήμανε πως δεν γνώριζε η κόρη της για την κεταμίνη.

«Δεν είχε ιδέα γι΄αυτή την ουσία», σημείωσε η κα. Ελένη Πισπιρίγκου.

«Σας κοιτάζω στα μάτια και λέω ότι είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου», συνέχισε.

Δείτε το σχετικό video του STAR εδώ:

Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα της Ρούλας: «Θέλω να αποδεσμευτώ γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλά»

οχη. Ξέρω το παιδί μου. Έχει μεγαλώσει με αρχές, να μην λέει ψέματα, να ακούει τους ανθρώπους. Δεν το βάζω σαν σενάριο. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε με τους δικηγόρους μας τα υπόλοιπα στοιχεία και η Ρούλα θα βγει αθώα. Είμαι σίγουρη. Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στους δικηγόρους που αναπτέρωσαν το ηθικό της Ρούλας. Μου έλεγε “πάρε με μαμά από εδώ, πάρε με, δεν έχω κάνει τίποτα, τίποτα”», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Πισπιρίγκου και έκλεισε τη σύνδεση.

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ