ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

«Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις αυτό το ringtone;» – Ξέσπασε ο Λιάγκας με τον ήχο κλήσης του Μάνου Δασκαλάκη

«Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις ringtone στο κινητό;» – Ξέσπασε ο Λιάγκας με τον ήχο κλήσης του Μάνου Δασκαλάκη

Γνωστό λαϊκό τραγούδι ακούγεται όταν κάποιος καλεί τον Μάνο Δασκαλάκης στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κρίνεται τελικά προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας . Η σχέση του ζευγαριού αλλά και η συμπεριφορά της μητέρας μετά τον θάνατο των παιδιών της κίνησαν τις υποψίες προκειμένου οι Αρχές να ξεκινήσουν έρευνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 που ασχολείται καθημερινά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, θέλησε να εκφράσει το γεγονός πως και η συμπεριφορά του πατέρα των παιδιών προκαλεί επίσης εντύπωση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε το γεγονός πως όταν καλεί κάποιος τον Μάνο Δασκαλάκη στο κινητό του ακούει γνωστό λαϊκό τραγούδι.“Έπαιρνα το πρωί τον Μάνο στο κινητό για να του πω να βγει στην εκπομπή και έχει λαϊκό τραγούδι ωραίο. Δηλαδή είναι φοβερό… Του Νικηφόρου. Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις ringtone στο κινητό; Δεν είναι ποινικά κολάσιμο αλλά ανθρώπινα μου κάνει εντύπωση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. “Να πεθάνουν τα τρία παιδιά σου και να βρεις τη δύναμη να βάλεις ringtone, να πας να κάνεις personal σε ειδικό μηχάνημα. Μπράβο!” πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ