ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ανατριχιαστικό σκίτσο που κόλλησαν έξω από το σπίτι, “πάγωσε” η Καινούργιου όταν το είδε

Το σκίτσο κολλήθηκε έξω από το παιδικό παράθυρο…

Μαλένα, Ίριδα και Τζωρτζίνα με τη μορφή τριών αγγέλων ζητούν τη μαμά τους που προσάγεται από αστυνομικούς. Το ανατριχιαστικό σκίτσο που κολλήθηκε πάνω στο παιδικό παράθυρο, έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, σοκάρει και προκαλεί ερωτηματικά!

Ο εμπνευστής του περιεχομένου, θέλησε να καταθέσει τη σκέψη του σε ότι αφορά στην πόλύκροτη υπόθεση, υπό το πρίσμα των τριών αθώων ψυχών.

Οι περαστικοί απο το σημείο, στέκονται και το κοιτούν μουδιασμένοι. Εδώ και ημέρες η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα θυμίζει το πόσο κοντά, πόσο δίπλα μας, μπορει να είναι ο εφιάλτης.

Η προσέλευση του κόσμου, μπροστά από το σπίτι της οικογένειας γιγαντώνεται κάθε ημέρα. Μικροί και μεγάλοι, περνούν είτε απλά να δουν από που ξεκίνησαν όλα όσα παρακολουθούν όλους αυτούς τους μήνες, ενώ οι περισσότεροι αφήνουν λίγα λουλούδια και ακόμη σημιεώματα με δυο λόγια στη μνήμη των αδικοχαμένων “αγγελουδιών”.

Στην Super Κατερίνα προβλήθηκε η ζωγραφιά που άφησε κάποιος χθες έξω από το παράθυρο του σπιτιού της οικογένειας στην Πάτρα. Η ζωγραφιά είναι συγκλονιστική κι η Κατερίνα Κιανούργιου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της: «Με συγχωρείτε αλλά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μου λέει ο Θέμης στο διάλειμμα ότι θα δεις κάτι που θα πάθεις σοκ. Αυτή η ζωγραφιά είναι έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και καλύπτει όλο το παράθυρο. Την άφησαν το πρωί και δεν ξέρουμε ποιος την έκανε. Βλέπουμε τρία αγγελάκια να αναρωτιούνται μαμά γιατί προφανώς. Δύο αστυνομικούς και τη Ρούλα Πισπιρίγκου να συλλαμβάνεται.»

Το σκίτσο ήταν από το φύλλο της Καθημερινής στις 31 Μαρτίου, όπου το ζωγράφισε κι ένα παιδί.

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΩ